Help for English

Nechceme platit Help for English

Myslím si, že platit tuto stránku je nesmyslné…Všichni tu sem rádi chodí, používají dosavadní materiál, baví se. Ale pokud se začne stránka platit, myslím, že o spoustu uživatelů přijde. Proč najednou takový skok. A 1500 za rok mi přijde opravdu dost. Stránek s angličtinou, kord těch britských, existuje opravdu hodně a asi většina z nás si najde zadarmo alternativu k HFE. Mrzí mě to… :-(

Apríl :)

:-D :-D :-D :-D :-D

aha no, zas má někdo pomalý myšlení, že? :D

Jinak nechci nic říkat, ale zatím nikdo z vedení nic nepotvrdil, takže zase neslavme předčasně :-) ale je to celé absolutní opak původní politiky, takže je to velmi pravděpodobné, že je to vtip :-)

Jinak nechci nic říkat, ale zatím nikdo z vedení nic nepotvrdil, takže zase neslavme předčasně :-) ale je to celé absolutní opak původní politiky, takže je to velmi pravděpodobné, že je to vtip :-)

No taky doufám, než mě došlo, o co vlastně jde…já už omdlíval a pak mě bliklo datum :-D

Taky jsem na to skočil. Nebýt Pildy, měl bych zkaženej celej den :)

Cely den? Já bych měla zkažený zbytek života :-D :-D Bez Help for English by to nešlo… :-)

Tjn :D Ale stejně, kdyby to byla pravda, přijdou mi ty ceny strašně vysoké :)

Pokud vím, pan Vít učí za 300 Kč na hodinu… co jsou 200 na měsíc? Nebo 1500 na rok? Ale to je na vás, můžete přejít ke konkurenci.

Ted jsem teda mazecky zmatenej…

Už ne :-D

Já už toho pána budu muset umlčet. :-) Jen co dostanu zpátky správcovskou korunku. Už se nám po ní s Petrem stýská.

:-) a jo…docela se vam to povedlo :-D

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.