Další tituly
Dobrý den,bylo by možné uveřejnit recenze i na některé další tituly této řady, jako třeba Really Useful English Words? Myslím, že by byly na dovolenou ideální. Děkuji
Komentáře k článku: Really Useful English Idioms
Další tituly
Dobrý den,bylo by možné uveřejnit recenze i na některé další tituly této řady, jako třeba Really Useful English Words? Myslím, že by byly na dovolenou ideální. Děkuji
Další tituly
Re: Další tituly
Ano, už mám rozpracovanou recenzi na dva další tituly, REALLY USEFUL ENGLISH WORDS a REALLY USEFUL ENGLISH VERBS. Ještě tento týden se objeví.
Re: Další tituly
Ano, už mám rozpracovanou recenzi na dva další tituly, REALLY USEFUL ENGLISH WORDS a REALLY USEFUL ENGLISH VERBS. Ještě tento týden se objeví.
Re: Re: Další tituly
Díky,tyto stránky jsou fakt super.
Awesome!
Objednal jsem si Really Useful English Idioms a musím říct je to doopravdy super knížka. Ani bych neřekl, že v tak malé knížce je tolik informací. Už po několika přečteních jsem si zapamatoval několik idiomů. Nikdy nebylo učení idiomů jednodušší.
Ještě další
Dobrý den,
měl jste v ruce i další tituly z této řady?…
English Phrasal Verbs
Descriptions in English
Making Friends in English
Jsou také povedené a pro jaké úrovně AJ?
Děkuji
Ještě další
Dobrý den,
měl jste v ruce i další tituly z této řady?…English Phrasal Verbs
Descriptions in English
Making Friends in EnglishJsou také povedené a pro jaké úrovně AJ?
Děkuji
Re: Ještě další
Měl jsem ty tři, které jsou tu orecenzované. Všechny jsou myslím na stejné úrovni co by do kvality a do úrovně.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.