Více testů
Dobry den, existují obecne testy i pro uroven pre-intermediate?
Komentáře k článku: Obecný test (elementary) 5
Více testů
Více testů
Re: Více testů
No, v této úrovni se musím trochu polepšit. Zatím v sekci PRE-INTERMEDIATE najdete jeden obecnější testík, jmenuje se MISCELLANEOUS PRE-INTERMEDIATE, ale to je jen patnáct otázek.
Budu se ale snažit to napravit.
proooč?
Hmmm, vyplivlo mi to výsledek 95%, ale dneska to fičí nějak pomalu, takže se mi všude neudělaly ty zelený fajfky. Když jsem si ale projížděla odpovědi, nenašla jsem nic špatně. U každé otázky je jen jedno vysvětlení, takže nevím, co jsem udělala špatně. No nic, budu žít ve sladké nevědomosti.
Re: Re: Re: Re: já ti dám lama ty bezprofiláku!
No já taky přidám komentář. Osobně mi to vůbec nevadí, když lidi píšou, jak jsou úspěšní, bo když dodělám test, zajímá mě, co kdo udělal špatně a kolik měl procent. Srovnávám to se sebou. RAmonis je prostě dobrej, tak ať se pochlubí, že? A koho to nezajímá, tak ať ten komentář prostě vynechá, no ne? Si myslím, že je zbytečný se hádat. No, občas přiznávám, že mám deprese a mlátím tady hlavou o zeď, jak to ten Ramonis dělá, ale aspoň vím, že mám co dohánět a ty zdi stejně potřebujou už novou malbu Takže na druhou stranu chápu, že se tu někdo rozčiluje. Já se třeba zase chlubím v kategorii sport
Tak.. 90%, to není zase tak špatné, ne?
any, some v otazce
11 jsem opravdu nevedel a u 19 jsem slysel ze se SOME muze pouzit i v otazce je to pry zdvorile
dobry...........az na to ze jsem mela par chyb!!!!no snad uz je neudelam!!!
Chjo..
Nejsem asi normální .. poprvý jsem tento test udělala na 90%.. a podruhý na 85%..
95% .. no u me je kucharka proste „cooker“
omg only 91%… The first question
Ještě že jsem se donutil sem vlízt…důkaz=pouze 85%
Dobrý, docela dobrý test na procvičení, hned v první větě jsem udělal chybu, ale naštěstí byla poslední.
OK.2 chyby to jde.Jeste ze mi pomohla moje dcerka.Asi by jich bylo vice
100 procent je fakt dobry na to ze je mi jenom jedenact let.
Sheyla
jsem hrozná..ve všem hledám nějakej chyták a moc přemejšlim..až přijdu vždycky na nějakou kravinu! 95% ..achjo
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.