taky sto
Komentáře k článku: Use of English 56c (revision)
taky sto
tak měla jsem z toho trochu strach, ale 100%.. juch juch..
80tka
Já teda 100 nemám, ale aby to tu nebylo o tom, že se sem píšou jen dobrý výsledky, hodím sem i mou 80tku. Mám zafixovaný on time a najednou se dozvídám, že to může být i jinak. Stejně tak jako jsem nevěděla, že za had better se nepoužívá sloveso s „to“. Příště už to dááám.
Ty jo 100 %, to jsem teda ani nečekala
100% Skoro bych řekla,že v tý sedmičce to on má být. Možná je to chybička,co se vloudila. Nebo teda taky nevím, že to tam nemusí být.
100% Skoro bych řekla,že v tý sedmičce to on má být. Možná je to chybička,co se vloudila. Nebo teda taky nevím, že to tam nemusí být.
Re:
Nemusí. Vazba I WORK SATURDAYS AND SUNDAYS je zcela běžná a gramaticky správná.
90% taky neni zas tak spatne
Petushka
Ahoj Marek, tato stranka sa mi velmi paci..je perfektna..urcite ta stala vela namahy. V januari ma cakaju statnice z angliny, takze dufam, ze mi tato stranka pomoze sa zdokonalit. Dakujem
90% .. chybka v jednicce… na misto it was raining jsem dala pouze rained.. vsimla jsem si ,ze v tom delam chybu porad dokola..
90% to je dobry.Jenom 1 chyba
Podruhé ta stejná chyba. Normálně bych neřekla YOU'D BETTER TO GO, ale u záporu se vždycky spletu a cpu tam „TO“. Tak snad jsem si to už konečně zapamatovala! :--)
otázka č. 10
Dobrý den, co znamená „end-of-term“? díky za odpověd
otázka č. 10
Dobrý den, co znamená „end-of-term“? díky za odpověd
Re: otázka č. 10
konec semestru. S pomlčkami je to potom jako přídavné jméno.
100%! Juchů To pravidelné učení začíná nést ovoce Díky Vám, Marku, za skvělé stránky, není moc způsobů, kde si můžu otestovat, co jsem se naučila ;)
80tka
Já teda 100 nemám, ale aby to tu nebylo o tom, že se sem píšou jen dobrý výsledky, hodím sem i mou 80tku. Mám zafixovaný on time a najednou se dozvídám, že to může být i jinak. Stejně tak jako jsem nevěděla, že za had better se nepoužívá sloveso s „to“. Příště už to dááám.
ON time – víceméně přesně v ten čas (hodinu a minutu), kdy to má
být.
IN time – včas, ne pozdě. A on tu přišel pozdě na večeři, prošvihl
to, vychladlo to…
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.