mám z toho trochu smíšené pocity-sice mám „jen“ 3 špatně, ale těch neznámých slovíček…
Komentáře k článku: Multiple choice: The Great Barrier Reef
mám z toho trochu smíšené pocity-sice mám „jen“ 3 špatně, ale těch neznámých slovíček…
Re: What's the difference?
To je proto, že v těchto testech MUSÍTE doplnit nějaké slovo. Vy jste to nechal nevyplněné, jako že nevíte, co tam patří. Něco tam ale patřit musí.
Hmm, 50% úspěšnost, to je hodně slabé. Je fakt že jsem to dělala trochu narychlo, ale stejně. Potřebovala bych k tomu slovník, aby to dopadlo lépe…
Re:
Podle mě: This good was marked down. a This good was marked up. jsou oposita. Ale pokud vím, tak mark down má i jiné významy než zlevnit, pak už by opakem nebylo mark up.
Re: THAT'S NOT FAIR !
OFF samozřejmě není ‚adjective‘ (přídavné jméno) ale částice. KILL OFF je frázové sloveso, které má trochu jiný význam, než samotné KILL. KILL znamená prostě zabít. KILL OFF je vybít, vyhladit – tedy zabít všechny. V češtině nemáme frázová slovesa, máme předpony, tedy od BÍT můžeme vytvořit ZABÍT, VYBÍT, POBÍT, ROZBÍT apod.
But you can try and KILL OFF adjectives in your speech, if you like.
Re:
Nedám!
tak
mám 4 chyby, ale zase mi to dalo pár nových znalostí a prosvičení… ok
Re:
Tak zak odmlouva panu profesorovi, to je teda poradek…
Re:
Tak zak odmlouva panu profesorovi, to je teda poradek…
Re: Re:
Nene, Ruda není žák. On sem jen rád chodí a šťourá. Viď, Rudo?
Informace o obtížnosti testu
Otevřel jsem si několik testů, teď koukám třeba na tenhle, ale nikde nevidím obtížnost (INTERMEDIATE, PRE-INTERMEDIATE). Možná by nebylo na škodu i tuhle informaci někde u článku uvádět, třeba když někdo přijde z vyhledávačů atd.
Informace o obtížnosti testu
Otevřel jsem si několik testů, teď koukám třeba na tenhle, ale nikde nevidím obtížnost (INTERMEDIATE, PRE-INTERMEDIATE). Možná by nebylo na škodu i tuhle informaci někde u článku uvádět, třeba když někdo přijde z vyhledávačů atd.
Re: Informace o obtížnosti testu
Máte pravdu, nějak to vymyslíme.
Re: Re: Re: Re:
Můj Windows, Word, Visual Basic, které od Microsoftu mám a k podnikání používám,jsou stoprocentně legální, Rudo. Nedovolil bych si podnikat v oboru SOFTWARE aniž bych měl takovéhle věci čisté.
Dobry den. Jaky je rozdil mezi IN the world a ON the world?
Diky za odpoved
Dobry den. Jaky je rozdil mezi IN the world a ON the world?
Diky za odpoved
Re:
ON THE WORLD je špatně. Na světě = IN THE WORLD. ON je např. on the planet, on Earth apod.
Stovčička
Jé, já měla všecko správně! Hurá! Dík za pěkný test a za to, že byl udělaný tak, abych všecko věděla
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.