Help for English

Přepínání mezi koloknami - malichernost

Ahoj,

v poslední době mě na Vašich stránkách docela chytl poslech písničkek a při tom doplňování chybějících slov.

Když chci ale přepnou z jedné kolonky do druhé tabulátorem, musím ho zmáčknout 2*, protože mezi nimi je ještě něco(pravděpodobně asi rámeček se správnou odpovědí). Nešlo by s tím něco udělat?

Je to maličkost a pravděpodobně to asi ani tolik lidí nepouživá, ale pokud by se to dalo v budoucích článích nějak vyřešit a nedalo to moc práce, uvítal bych to.

Díky moc

Díky za poznámku, mrknem na to.

V Opeře to funguje normálně, asi jen v Mozille je problém.

V Internet Exploreru a jeho nádstavbách to taky funguje až na podrhuý

Jj to je zřejmě kvůli tomu skrytému textu překladu, taky mě to občas štve.

Pro informaci. V Opeře se to přepne dolu na formulář, ve Firefoxu se vybere ten asi skrytý překlad, v IE8 se vybírají postupně elementy od začátku stránky a to samé v Google Chrome.

Díky za upozornění.
Tohoto problému jsme si vědomi (a věnujeme se mu pod interním číslem 76, což však vůbec neurčuje pořadí řešení jednotlivých úkolů :-) ).

Také používám převážně firefox a tam to prostě u testů střídavě skáče mezi vstupními políčky a následujícími skrytými tool-tipy (bublinami). Týká se to tedy testů obecně, nikoliv např. jen poslechových cvičení.
Už jsem s opravaou tohoto nedostatku začal, pokusím se ji v brzké době dotáhnout.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.