Help for English

"Everybody Hurts" by R.E.M.

Komentáře k článku: "Everybody Hurts" by R.E.M.

Skvelé!

Díky moc, píseň sedla i k náladě :-D

Krásně jednoduchý, až jsem se bál, že to jsou chytáky.

Normálně písně nechytám :(

Pro Rudyarda

Promiň, že Tě poučuji, ale „Škoda lásky“ je původně česká písnička!!! A, melancholie k životu patří! :-D A co je špatného na Slovanech?

Re: Re:

Tak to jsem ráda, že ses rozhodl jeho „přečin“ nějakým způsobem vykompenzovat a nám Slovanům ten život prodlužuješ. Protože těm tvým výplodům se nedá nic jiného než smát…

Re: Re: Re: Re:

Markův komentář se zobrazí až mezi „nevhodnými“ protože reaguje na komentář, který náš systém označil jako nevhodný.

Moc vtipné mi to nepříde – protože, zobrazovat reakci na komentář, který se nezobrazil by bylo nelogické a matoucí…

Re:

Omlouvám se, že vstupuji do debaty, do které mi možná nic není, ale nedá mi to a svůj názor prostě řeknu…Komentář, o které mluvíte, jsem četla a rozhodně si nemyslím, že by Marek na danou slečnu byl jakýmkoliv způsobem nepříjemný, natož aby na ni, jak ty píšeš, křičel..podle mne to bylo jen upoornění, jak byl daný čánek myšlen, ale nejsem Marek, takže těžko můžu tlumočit, jen říkám svůj vlastní osobní dojem…a když už se tady narazilo nepřímo na téma různých reakcí, tak si neodpustím ještě jednu věc – ty jsi ten poslední, kdo může někoho osočovat z nepříjemného chování..tvoje věčné rejpání mi dost kazí každou návštěvu komentářů k nějakému článku a myslím si, že nejsem jediná..možná by ses měl nad svým chováním trochu zamyslet, nemylíš? Ten, na koho by ses při kritice měl zaměřit, jsi ty sám..

Re: Re: Re:

No..docela by mě zajímalo, jak si můžeš být jistý, že se to odehrálo zrovna takhle…pochybuju, že bys tohle všechno z jejího profilu vyčetl, takže mám spíš pocit, že zapracovala tvoje fantazie..tvůj poslední komentář mi zněl skoro jako nová verze Popelky…

btw: nechápu, proč, když spolu diskutujeme celou dobu v češtině, musíš najednou přesedlat na angličtinu..doufám, že už těch jazyků moc neznáš, japonsky třeba neumím ;)

Makinka může být jen svatoušek, který má tu nevýhodu, že její počítač používají i jiní, méně svatí uživatelé. Počítač sám (nebo jsem to byl já – nevzpomínám si) prostě všem komentářům z jejího IP nastavil ‚červenou‘. Tak to děláme u všech hromadných nesmyslných komentářů.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Janatánek vložený před 17 lety

No..docela by mě zajímalo, jak si můžeš být jistý, že se to odehrálo zrovna takhle…pochybuju, že bys tohle všechno z jejího profilu vyčetl, takže mám spíš pocit, že zapracovala tvoje fantazie..tvůj poslední komentář mi zněl skoro jako nová verze Popelky…

btw: nechápu, proč, když spolu diskutujeme celou dobu v češtině, musíš najednou přesedlat na angličtinu..doufám, že už těch jazyků moc neznáš, japonsky třeba neumím ;)

Neboj, Janatánku, myslím, že Rudans už nic jiného neumí… když se dostane do úzkých, začne mluvit anglicky, asi aby svého protivníka zastrašil, ale tam už to končí.

Někdy se bojím, abych o Rudovi nenapsal, co si o něm skutečně myslím, ale potom bych musel svůj vlastní komentář skutečně označit jako nevhodný. :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 17 lety

Makinka může být jen svatoušek, který má tu nevýhodu, že její počítač používají i jiní, méně svatí uživatelé. Počítač sám (nebo jsem to byl já – nevzpomínám si) prostě všem komentářům z jejího IP nastavil ‚červenou‘. Tak to děláme u všech hromadných nesmyslných komentářů.

Tak to nefunguje, z jednoho IP by muselo být více sprostých a neslušných a nevhodných komentářů, aby se i slušné oiznačovaly za nevhodné. Tak to je, a tak to bude. Nemám čas procházet nesmysly jeden po druhém a ručně jim nastavovat, zda jsou vhodné či nikoliv.

justttina

:shock: Jejda, to bylo docela lehký mám 80% a to se mi u žádné písničky v elementary nepodařilo.

Everybody hurts

Děkuji Marku, nejen za tu písničku, ta je báječná, ale za všechno to co děláš pro všechny, kteří cítí potřebu znát angličtinu lépe. Dříve jsem se angličtinu učila, protože ji potřebuji a chci znát, tvůj způsob výuky se mně stal zábavou. Hany

Když dám u teto písničky zkoušet slovní zásobu, tak u slovíčka hang on mi to píše chybu, přesto že to je napsané jako správna odpověď… :?: Ale jinak super stránky, vážně moc chválím :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Zetka vložený před 17 lety

Když dám u teto písničky zkoušet slovní zásobu, tak u slovíčka hang on mi to píše chybu, přesto že to je napsané jako správna odpověď… :?: Ale jinak super stránky, vážně moc chválím :-)

Re:

tam jsou podobné výrazy HOLD ON a HANG ON. Asi se to plete. Je potřeba tam zadat tu správnou variantu z těch dvou.

:?: vážně když u slovíčka vydržet chvíli, počkat chvíli napíšu hang on, označí mi to chybu a přitom je to samé slovíčko napsané ve spravnych odpovědích…

80% :oops:

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.