Help for English

Velká soutěž o 5x MP3 přehrávač a další ceny!

Komentáře k článku: Velká soutěž o 5x MP3 přehrávač a další ceny!

Odkaz na příspěvek Příspěvek od menhet vložený před 17 lety

Re: Re: Chyba

V jednom všeobecném seznamu termínů to koresponduje s termíny pro tenhle rok.
V druhém všeobecném seznamu termínů je napsáno o jeden termín míň, než je napsáno pro tenhle rok.
Mají v tom docela hokej, beru to jako demokracii, na dvou místech píší o jednom možném čísle, na jednom místě o druhém možném čísle.

Re: Re: Re: Chyba

Jak to tak vypadá tak tuhle soutěž si Pearson Language Assessments za rámeček asi nedá :(

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Pavel Kuba vložený před 17 lety

Re: Re: Re: Chyba

Jak to tak vypadá tak tuhle soutěž si Pearson Language Assessments za rámeček asi nedá :(

Re: Re: Re: Re: Chyba

Tam je spíš ten problém, že soutěž je v pořádku, ale webové stránky ne.

Re: skoda…

Já taky, bééé… Tak jsem se na to chystala…bééé

jj

Zcela souhlasím. Mají v tom zmatek. :?

Docela by mě zajímalo

Kolik lidí se pak nakonec účastní. Většina z nás jsou nevyléčitelní sklerotici, takže minimálně na jednu otázku zapomeneme. :)
Já si myslím, že se účastní 11 lidí :) A pokud nezapomenu na otázky, budu ta 11. :))))

Docela by mě zajímalo

Kolik lidí se pak nakonec účastní. Většina z nás jsou nevyléčitelní sklerotici, takže minimálně na jednu otázku zapomeneme. :)
Já si myslím, že se účastní 11 lidí :) A pokud nezapomenu na otázky, budu ta 11. :))))

Re: Docela by mě zajímalo

Myslím, že se účastní víc lidí, vzhledem k tomu, kolik lidí na tuto stránku denně chodí. Nicméně i kdyby vám jedna otázka utekla, zkuste se zapojit, třeba jedna uteče všem a pak mají šanci i ti, co budou mít nějakou chybu.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 17 lety

Re: Docela by mě zajímalo

Myslím, že se účastní víc lidí, vzhledem k tomu, kolik lidí na tuto stránku denně chodí. Nicméně i kdyby vám jedna otázka utekla, zkuste se zapojit, třeba jedna uteče všem a pak mají šanci i ti, co budou mít nějakou chybu.

Re: Re: Docela by mě zajímalo

v souladu s tímto příspěvkem bych se chtěl zeptat kolik přibližně lidí navštěvuje tyto stránky (denně) ?? Osobně by mě to zajímalo, protože si myslím, že jsou hodně oblíbený u každého kdo se chce naučit anglicky. Díky za odpovědˇ

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Pavel Kuba vložený před 17 lety

Re: Re: Docela by mě zajímalo

v souladu s tímto příspěvkem bych se chtěl zeptat kolik přibližně lidí navštěvuje tyto stránky (denně) ?? Osobně by mě to zajímalo, protože si myslím, že jsou hodně oblíbený u každého kdo se chce naučit anglicky. Díky za odpovědˇ

Re: Re: Re: Docela by mě zajímalo

Včera jsme trhli rekord – 8000 unikátních návštěv za den! JInak naše statistiky jsou volně přístupné na www.toplist.cz (nevím, jak jsou spolehlivé, ale asi budou – nicméně se někdy trochu liší od našich statistik, které nám poskytuje náš hosting)

Defaultní ikona uživatele
ikona neznámého pohlaví Tomash
Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 17 lety

Re: Re: Re: Docela by mě zajímalo

Včera jsme trhli rekord – 8000 unikátních návštěv za den! JInak naše statistiky jsou volně přístupné na www.toplist.cz (nevím, jak jsou spolehlivé, ale asi budou – nicméně se někdy trochu liší od našich statistik, které nám poskytuje náš hosting)

Re: Re: Re: Re: Docela by mě zajímalo

Congratulations!!!

smůla

vidím poprvé otázku číslo 6, tak to mam smůlu žejo :-(

taky

sem to projel:D

Re: Chyba

doufám, že bude uznáno oboje, no teda aspoň by to tak mělo být, když to tak na té stránce mají, ne?

menhet

Uf, desatá otázka, tak to vypadá, že na žádnou nezapomenu :)

mno

Možná bych jim doporučila celkovou revizi českých stránek, protože věci typu:

Pearson Language Assessments má zkušební střediska na území celého Polska.

…mě docela žerou, když jsou napsány u nás. V první chvíli jsem se lekla, že se musí jezdit do Polska dělat tyhle testy.

mno

Možná bych jim doporučila celkovou revizi českých stránek, protože věci typu:

Pearson Language Assessments má zkušební střediska na území celého Polska.

…mě docela žerou, když jsou napsány u nás. V první chvíli jsem se lekla, že se musí jezdit do Polska dělat tyhle testy.

Re: mno

jo taky jsem se při prvním pročítání lekla, že se musí do Polska.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.