Help for English

TESTY

Ahoj,

opět přicházím s dvěma maličkostmi.

1.)Je nějaký důvod, proč se po vyhodnocení testu zobrazí pouze Váš komentář ke správné a mnou zvolené možnosti (ve výjmečných chvílích je mnou zvolená možnost správná a to je tam pak jenom jeden komentář^^)?
Nevím jak ostatním, ale MĚ OSOBNĚ by se líbilo, kdyby se tam vypsaly komentáře ke všem možnostem(někdy se rozhoduji mezi dvěma a třeba to trefím).

Pokud se tak stane, dám tlačítko z5 a označním tu druhou možnost, abych se podíval na Váš komentář. Nebo je nějaká jednodušši cesta, jak komentáře zobrazit?

A s tím souvisí otázka číslo dvě:
2.)Pokud dám po vyhodnocení testu zpět a dám test vyhodnotit znova, započítá se výsledek do celkové statistiky testu od všech lidí, kteřá daný test již dělali? Nebo pokud si např. chci poslechnou písničku s doplňováním a už ji znovu nechci doplňovat, ale chci se podívat na text. Je možnost nějak ten text zobrazit bez použití tlačítka vyhodnotit?

Díky moc

Odešlete-li prázdný test, nic se do statistik nepočítá.

Proč se zobrazují jen vysvětlení ke zvoleným odpovědím? Jedním z důvodů je, aby to vypadalo – když se vám ke každé otázce najednou objeví komentáře ke čtyřem odpovědím, bude to velmi nepřehledné a na jedné stránce bude spousta textu.

V našem komerčním software SMART TESTS to máme ošetřené a vy si můžete nechat zobrazit komentář k čemukoliv. Tady na webu to už měnit nebudeme, alespoň mají lidé motivaci nás podpořit. Prvnků navíc má SMART TESTS několika ještě nové přibudou.

díky za odpověď

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jestli jsou tady i nějaké testy kdy se slovíčko zobrazí anglicky a já ho mám přeložit do češtiny. Nebo nějaké testy na základě zvukových nahrávek. Jsem zatím začátečník. Děkuji za odpověď.

To je v programu Language Lab – zkoušení na osm různých (navíc různě nastavitelných) způsobů, včetně diktátu slov, zkoušení překladem, zkoušení obrázky apod.

I bych si Smart Tests zaplatil, přijdou mi neuvěřitelně levné, ale na Kubuntu (=linux) jsem je nespustil… Ale radil tady někdo po vyhodnocení testu si celý ten test nabrat do clipboardu a pastnout někam ven, pak se zobrazí i ty skryté komentáře.

Dobrý den, potřebuju pomoc a ve čtvrtek budu mít na zkousku a mam papir na opravnu a nevim měl chybu a mam fotku a poslu vám email abys prečetl a opravite mi jo? jsem neslysici..

Nějak jsem nepochopil váš komentář :?

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.