Help for English

Velká soutěž o 5x MP3 přehrávač a další ceny!

Komentáře k článku: Velká soutěž o 5x MP3 přehrávač a další ceny!

Odkaz na příspěvek Příspěvek od menhet vložený před 17 lety

mno

Možná bych jim doporučila celkovou revizi českých stránek, protože věci typu:

Pearson Language Assessments má zkušební střediska na území celého Polska.

…mě docela žerou, když jsou napsány u nás. V první chvíli jsem se lekla, že se musí jezdit do Polska dělat tyhle testy.

Re: mno

Aha, ono to centrum pro východní Evropu má sídlo v Polsku, takže při vytváření českých stránek asi vycházeli z polské verze… a jaksi je nenapadlo, že když to dají přeložit překladateli, tak tam přeloží POLAND jako Polsko a ne jako Česká republika.

Šéfovi této pobočky napíšu, aby to opravili.

prosincová zkouška

Není chyba v zadání? Nemá se jednat o prosincovou zkoušku?

Ramonis

Tady někdo kouká na futuramu, že Tomáši Marný alias I.C.Weener :--D

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Miloš vložený před 17 lety

prosincová zkouška

Není chyba v zadání? Nemá se jednat o prosincovou zkoušku?

Re: prosincová zkouška

Ano, prosincovou. Opět měli v otázkách chybičku, kterou jsem přehlédl.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od ramonis vložený před 17 lety

Ramonis

Tady někdo kouká na futuramu, že Tomáši Marný alias I.C.Weener :--D

Re: Ramonis

Myslím, že krásné české jméno Tomáš Marný je starší než Futurama. :-)

Bad luck

Tedy, pěkně mě naštval mail, který mi teď právě přišel. Představte si, že moje odpovědi nebyly vůůůbec doručeny, že prý je tam nějaká permanentní chyba nebo co. Tak jsem čekal, jestli se na mě usměje štěstí a ono prdlačku! :-(

Re: Bad luck

Z jakého e-mailu to mělo být? Podívám se…

Re: rite ansrs

Právě jsem je přidal.

díky za odpovědi!

I když jsem nevyhrál, aspoň se raduji, že jsem dobře vše našel.
I tu pochybnou dvanáctku, kterou jsem málem považoval za chyták … Na tom webu jsem neviděl výslovně zmíněno, že Pearson Longman je sister company of PLA. A bylo to správně!

odpovědi

Taky mě to potěšilo, jen jsem se nechala nachytat na té 12, ale co, vždyť je to jen soutěž. :-D

Re:

Kde je napsáno že se výherci losují, tam se losují. Kde je napsáno, že vítěze vybíráme, tam je vybíráme. Tady se samozřejmě výherci losovali ze všech soutěžících, kteří odpověděli správně.

Co myslíte tím, že to není ‚jen váš pocit‘?

Řekl bych, že to asi je pocit těch, kteří nevyhráli. To se nedá nic dělat. Pokud nám nevěříte, příště se do našich soutěží nepouštějte, když tam bude napsáno, že výherce či finalisty vybírá ‚odborná porota‘.

Osobně většinou žádné soutěžící neznám, takže nemám důvod někomu nadržovat. Jednou jedinkrát vyhrála moje studentka, a to proto, že jsme se všichni shodli, že její práce byla nejlepší.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.