Dobrý den.
Chci se zepat proč je 14. dubna vedle loga Help for english stále miniatura zajíčka a Ester eggs na pravé straně. :
Dobrý den.
Chci se zepat proč je 14. dubna vedle loga Help for english stále miniatura zajíčka a Ester eggs na pravé straně. :
nerejpej
Vsadím se, že zítra nebo v průběhu týdne bude pryč. Mě to ale nějak moc nevadí
Holt mám občas i jiné starosti, než jen myslet na to, aby se velikonoční zajíc neokoukal. My např. máme doma ještě kraslice, děti dokonce ještě běhají s pomlázkou a mlátí se s ní. V zajícovi o den déle nevidím problém.
A původně jsem chtěl napsat, že jsem ztratil původní grafiku a zajíc nás bude provázet až do Vánoc.
To by byl asi druhej apríl
mě se zajíc líbí
ppooler: happy?
Neberete to tak vážně, jen jsem si tak trochu zahrál na mentora, je to samořejmě zajímavý nápad…
Jen ták dál držím vám palce všem co se na projektu Help for English podílíte, sám bych neuvažoal jinak, ale zpět do reality nevím jak vysětlit na konci April čarodějnice – ženy se od rána do večera učí taktéž…
To mi připomíná, že musím sundat vajíčka ze stromu …
Z vánočního???
Ted jsem to tam chtela napsat, nepredbihejte pane Vit
Ale ne, vánoční stromek vždycky vezmu tak, jak je a dám ho celý na půdu, abych ho mohla o vánocích zase celý ustrojený postavit do obýváku. Jdu na ta vejce. .
To ale potom musíte otírat „jehličí“ od prachu, ne?
To já to mám promyšlené. Celý strom pěkně přetáhnu igelitovým pytlem.
tak děkuju za nápad,to s tim pytlem by me nenapadlo..taky to od vanoc zacnu pouzivat
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.