prosím…
nikde jsem k tomuto nenašla nějaký přehled toho kdy se musí dávat sloveso s -ing a kde infinitiv atd… docela by se to šiklo… ale je dost možný že jsem jenom špatně hledala… díky…
Komentáře k článku: Slovesné tvary
prosím…
nikde jsem k tomuto nenašla nějaký přehled toho kdy se musí dávat sloveso s -ing a kde infinitiv atd… docela by se to šiklo… ale je dost možný že jsem jenom špatně hledala… díky…
prosím…
Re: prosím…
V rozšířeném vyhledávání zadejte vyhledat slovo ‚gerundium‘ v titulku článků. Najdete několik testů a článků, kde se o tom mluví. Havně si přečtěte ten gramatický článek o to, co to je gerundium a kdy se používá.
Jenom drobnost…
Dobrý večer, mám jenom maličkost… u první otázky je vysvětlení:
‚se slovesem GO se pojí infinitiv s TO‘. Asi má být: ‚se slovesem
WANT…‘. To však nemění nic na tom, že jsou tyto stránky úžasné a
nezbývá nic jiného, než smeknout.
Jenom drobnost…
Dobrý večer, mám jenom maličkost… u první otázky je vysvětlení:
‚se slovesem GO se pojí infinitiv s TO‘. Asi má být: ‚se slovesem WANT…‘. To však nemění nic na tom, že jsou tyto stránky úžasné a nezbývá nic jiného, než smeknout.
Re: Jenom drobnost…
Opraveno. Díky.
Míša
juchu, mám to taky poprvé úplně dobře:)
100%!
také 100%, tohle mě vždycky jde dobře, ostatní testy na 100% většinou nemám
Re: Jak je to správně?
Naše učitelka, kterou jsem kdysi měl říkala zase /Jukrajina/ world byl u ní velt a perfect byl perfikt, kromě té jukrajiny to možná nezní tak strašně, ale jak to říkala tak to hrozně zdůrazňovala no a říkala, že měla jedničku z fonetiky
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.