100% super
Komentáře k článku: Use of English 57
100% super
Bavit se / nebavit se
enjoy yourself jsem opravdu predtim nikde nevidel, diky za rozsireni obzoru .)
hezký!mám taky 100%
Dobrý … 100%
premyslel jsem nad posledni vetou
jjuuuuuuuu, ale 100 pro..
automaticky říkám… „…it needs to be washed.“ a když shlédnu odpovědi tak napíšu „…it needs to wash.“ Je to normální?
Ostuda, jen 80pro
Zmatlo me looking forward to … a taky to be washed priste si uz budu
pamatovat
Re: Re: Re: Re:
na jazykovej skole sme sa ucili taktiez z ucebnice headway a pamätam si aj to ako sme sa ucili tvar need to be washed
neither
Prosím Vás, jak by se řeklo: „Ani moji přátelé mi nepomohli, když jsem je nejvíc potřeboval“. Skutečně by nešlo použít „Neither my friends …“?
Re: neither
Rozhodně nešlo.
Vaše věta by byla:
Not even my friends helped me when I needed them the most.
NEITHER se vždy pojí s výběrem ze DVOU.
A i kdybyste měla teoreticky dva přátele, musela byste mít NEITHER OF MY
FRIENDS, ale to je docela nepravděpodobné.
Mohla byste ale třeba říct:
NEITHER Jack NOR David helped me.
ANI Jack ANI David mi nepomohli.
Přečtěte si k tomu článek. Stačí zadat do vyhledávače NEITHER. Je tam rozdíl mezi EITHER a NEITHER a dočtete se tam také o NONE.
NEITHER se vždy pojí s výběrem ze DVOU.
A i kdybyste měla teoreticky dva přátele, musela byste mít NEITHER OF MY FRIENDS, ale to je docela nepravděpodobné.Mohla byste ale třeba říct:
NEITHER Jack NOR David helped me.
ANI Jack ANI David mi nepomohli.Přečtěte si k tomu článek. Stačí zadat do vyhledávače NEITHER. Je tam rozdíl mezi EITHER a NEITHER a dočtete se tam také o NONE.
Re: Re: neither
Díky moc! Přečtu si to.
80% To je můj nejlepší výsledek ever Děkuji Vám moc za tuhle stránku, je to snad nejlepší na procvičení angličtiny co znám a všem ji vřele doporučuji!
neither
Prosím Vás, jak by se řeklo: „Ani moji přátelé mi nepomohli, když jsem je nejvíc potřeboval“. Skutečně by nešlo použít „Neither my friends …“?
Možná jste měl na mysli něco ve smyslu:
“Rodiče mi nepomohli. Ani moji přátelé mi nepomohli, když jsem…”
- to by potom bylo “My parents didn't help me. Neither did my friends
when I…”
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.