Help for English

Georgia a počítač

Reaguji na své příspěvky a ohlasy ve vláknu Sraz HFE, myslím, že to tam nemusí překážet a tak prosím, kdo by měl ještě nějaký nápad, pište mi sem. Třeba se to hodí i jiným. I když to není o angličtině, ale počítač k tomu používáme všichni. :-D
Díky Hum4nfrog za rady.

To Georgia: Mozna by Vam pomohl casopis Pocitac pro kazdeho. Samozrejme Vas asi nebude zajimat uplne vsechno. Na strankach http://www.ppk.cz/ je i archiv s obsahem starsich cisel a ukazkove clanky. Predpokladam, ze starsi cisla budou v knihovnach k dispozici.

určitě souhlasím s LionessCZ. Počítač pro každého je určitě super časopis, já osobně ho odebírám téměř 3 roky a nacházím tam i mnoho užitečných rad.

Tak jsem si koupila jedno číslo a myslím, že si ho budu kupovat častěji. Díky za radu.

Nebo pro vás jako začátečníka by mohl být ještě lepší Jak na počítač. www.jnp.cz

No, počítač pro každého je opravdu kvalitní a je určen jak pro úplné začátečníky, tak i pro matadory :-)

Já jsem si kdysi PPK taky kupoval, ale to bylo v době, kdy frčeli jenom modemy a stahovat programy byla docela drahá sranda. Tam jich bylo plno, aktuální a za hubičku. :)

Já osobně žádné časopisy o kompech nečtu a stejně se jakžtakž vyznám, hmm :-) Když si s něčím nevíte rady tak použijte Seznam.cz najdu tam co neznám, nebo google a máte to, pak jednoduše stáhnete někde program, třeba uložto.cz, tam stahuju všechno (hudbu, seriály, software :-) A když nevíte tak jsem taky k dispozici. :-D Rád poradím

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.