100% ma haluz, jakože věděl sem tak půlku
Komentáře k článku: Test: Hovorová slovíčka 7
100% ma haluz, jakože věděl sem tak půlku
naklikal jsem to tam jak sportku…ted vim..
Nic moc – 70 prc
Sedm jsem jich doplnil celkem spolehlivě. Zbyly mi tři (slut, brag, meltdown) a ty jsem jenom odhadoval – bohužel jsem neměl ve sportce štěstí
Re:
Tak vidíš. Teď už víš, že se to dá použít i pro chlapa.
Re: Re: Re:
S tebou se Rudyarde bavit nebudu.
100% :-O
Taky mě to překvapilo:--)
Dost se ale dalo odhadovat tentokrát…
100% :-O
Taky mě to překvapilo:--)
Dost se ale dalo odhadovat tentokrát…
Re:
Ok, příště to udělám těžší.
„Walk in on sb“ se tedy da pouzit ve vyznamu pristihnout pri necem? A jaka predlozka by se pouzila kdybych chtel rict pri cem?
Tedy kdyby si chtel spojit ty dve vety (5) bylo by to: I walk in on them making out…?
„Walk in on sb“ se tedy da pouzit ve vyznamu pristihnout pri necem? A jaka predlozka by se pouzila kdybych chtel rict pri cem?
Tedy kdyby si chtel spojit ty dve vety (5) bylo by to: I walk in on them making out…?
Re:
WALK IN ON sb – používá se, když někam vejdete, a oni zrovna něco dělají, např. si o vás povídají, nebo se líbají, nebo něco jiného, nebo otevřete dveře a někdo se tam právě převlíká apod.
Dobrý den, v jedné písničce od Timbalanda se zpívá: I don't need a chees or car keys… Je tím opravdu myšlen sýr nebo je to naky hovorovy výraz pro penize???
Dobrý den, v jedné písničce od Timbalanda se zpívá: I don't need a chees or car keys… Je tím opravdu myšlen sýr nebo je to naky hovorovy výraz pro penize???
Re:
V té písničce se zpívá I DON'T NEED THE G'S OR THE CAR KEYS.
G = grand = a thousand dollars
G's = thousands of dollars
Prostě nepotřebuje haldy peněz.
Re: Re:
To je taky fakt.
Tak to potom nechapu, proc je na netu v nekterych textech napsny cheese. Dekuji za odpoved.
Tak to potom nechapu, proc je na netu v nekterych textech napsny cheese. Dekuji za odpoved.
Re:
Protože spousta textů na internetu je prostě chybná. Jeden člověk to někde špatně odposlouchal a dal to na web. Jenže ty soubory s texty si různé písničkové servery sdílejí, takže se pak stane, že jeden špatný text je na internetu třeba stokrát.
Mooc pěknej testík
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.