Help for English

Identifying Errors #3

Komentáře k článku: Identifying Errors #3

u me to je presne takove.Toto jsou pro me nejhorsi testy.Jen 1 spravne..ale to pujde.. :-D

USED TO

:-/ Tak dnes opravdu nejsem ve formě :-/
I used to live in the village. = Bydlíval jsem na vesnici.
I am used to living in the village. = Jsem zvyklý žít na vesnici.

Chápu to správně?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od terez* vložený před 17 lety

USED TO

:-/ Tak dnes opravdu nejsem ve formě :-/
I used to live in the village. = Bydlíval jsem na vesnici.
I am used to living in the village. = Jsem zvyklý žít na vesnici.

Chápu to správně?

Re: USED TO

Ano, chápete to správně.

Jen jedna správně, ale chybami se člověk učí :oops:

Jaksi nechápu zadání?? Mohl by mi prosím, někdo napsat, jakým způsobem se tento test vyplňuje? Thanx :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Adík vložený před 17 lety

Jaksi nechápu zadání?? Mohl by mi prosím, někdo napsat, jakým způsobem se tento test vyplňuje? Thanx :-)

Re:

Napíšete, která část věty (A, B nebo C) je špatně, tedy která se musí změnit, aby věta byla správně. Pokud je celá dobře, vyberete NO ERROR.

no tak 2 chyby, ale ta třetí věta se mi zdála fakt divná…

Re: Re:

Aha, děkuji :-)

hmm tak nic moc jedna odpověď dobře ve škole tyhle testy moc neděláme. Když sem byla na základce tak jo ale teď na střední ne a mě to vůbec nejde.. Nevíte jak by se to dalo nacvičit..??

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Ivča, Ivuš..... to je různý... vložený před 17 lety

hmm tak nic moc jedna odpověď dobře ve škole tyhle testy moc neděláme. Když sem byla na základce tak jo ale teď na střední ne a mě to vůbec nejde.. Nevíte jak by se to dalo nacvičit..??

Re:

No, učit se gramatiku, dělat si cvičení a tu a tam vyzkoušet podobný test na hledání chyb, nebo test na hledání přebytečných slov v textu (takových tu také pár máme).

jinak podobná cvičení na úrovni UPPER-INTERMEDIATE jsou součástí americké zkoušky TOEFL, takže když si seženete nějaké TOEFL materiály, tak tam budete mít hodně příležitostí si to víc procvičit.

Logika testovací věty

Velmi užitečný test, ale myslím si, že logika testovacích vět by měla být naprosto jednoznačná. Nepokládám za nemožné, že by jazyk mohl mít vztah k určité oblasti sportu.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Gus vložený před 17 lety

Logika testovací věty

Velmi užitečný test, ale myslím si, že logika testovacích vět by měla být naprosto jednoznačná. Nepokládám za nemožné, že by jazyk mohl mít vztah k určité oblasti sportu.

Re: Logika testovací věty

Myslím, že o angličtině jako jazyku by nikdo nikdy neřekl, že má souvislost s koňskými sporty. Pokud ano, jakou? Jak spolu angličtina a koňské sporty mohou souviset?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 17 lety

Re: Logika testovací věty

Myslím, že o angličtině jako jazyku by nikdo nikdy neřekl, že má souvislost s koňskými sporty. Pokud ano, jakou? Jak spolu angličtina a koňské sporty mohou souviset?

Re: Re: Logika testovací věty

Na př. bohatostí slovní zásoby v tomto oboru.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Gus vložený před 17 lety

Re: Re: Logika testovací věty

Na př. bohatostí slovní zásoby v tomto oboru.

Re: Re: Re: Logika testovací věty

O tom bych ale neřekl že ‚they share a relationship‘

je to skvělý test ale moje znalosti ne :?

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.