Help for English

Roman Svozílek - prvních sto článků - gratulace

Hezké ráno.
Tak náš nový autor Roman Svozílek má za sebou dneska celou stovku článků. Myslím, že o vysoké kvalitě a přínosu jeho článků nemůže být pochyb, proto bych mu rád při této příležitosti za ně poděkoval a popřál hodně radosti, motivace a chuti k dalšímu psaní pro tento web.

Díky a u tisícovky zase čau. :)

Připojuji se ke gratulaci. Určitě další stovka bude brzy zaznamenána, zvláště když se tak pěkně rozvíjí sekce „Business English“. :-)

Děkuji. :-)
A já si ani nevšiml, že už jich je tolik :-)

Ačkoli Business English mi trochu spí. Michaelovi se nějak nechtělo do toho cover letteru, ale už je konečně hotov, a teď jej akorát musím ‚rozebrat‘ a konečně začne čtvrtá lekce.

Taky gratuluji :-)
(Teď se ještě pochlubím já – teď v březnu jsem překročil 1,000 příspěvků ve foru, mwuhaha :-D )

To Roman: Blahopreji k jubileu. (ted jsem se do toho slova zamotala tak snad je spravne :-)).
To seqwence: Cim bych se pochlubila ja nevim, snad, ze me dnes pochvalila spravkyne dane za dobre vyplnene danove priznani. Nic moc, ja vim. :-D

Vidím, že sú tu hodne všímaví ľudia… :- Pripájam sa ku gratulácii, nech Vám to, Roman, myslí a píše i naďalej… :-)

Tak výborné články a tak rychlém sledu (vždyť já to ani kolikrát nestačím přečíst a už je tu dalšé :-) ).
To si nezaslouží nic jiného než:

Congratulations !!!

… and KEEP IT UP :-)

Děkuji. Pokusím se :-)

dneska jsem tyto stránky našla poprvé a jsem opravdu nadšená… Snažim se si zopakovat angličtinu ze střední, jelikož ji potřebuji v zaměstnání. Člověk tu vidí, jak se rychle zapomíná. Tyto stránky jsou skvělý. Díky
!!!!!

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.