niceone
Sentence number 9 is funny :--)
Komentáře k článku: Test: ALREADY, YET, STILL
niceone
Sentence number 9 is funny :--)
jj, věta takzvaně „ze života“
very funny
Tak takhle rychle jsem to vskutku nečekal, díky za testík.
jj, věta takzvaně „ze života“
Re:
… s lehce erotickým podtextem
Eh, tu 9 taky ocenuju .
A ta 3 mi zamotala hlavu, opravdu by neslo rict (i kdyz by to znelo trochu tezkopadne): Aren't you tired already?
Edit: az ted jsem si zkusmo dal already a precetl to vysvetleni, no OK, tak tu predchozi otazku beru zpet.
Hura!!!!!!!!!!! Mam to za 90. A ta jedna strata je na otazke 7 a to tiez len z nepozornosti. Neprecitala som si poriadne, ze „only 8“ a tak som vybrala still. Aaaaale aj tak sa tesim.
Re:
go figure
Re: Re:
co „go figure“ znamena?
DObry den, mam dotaz ohledne YET and ALREADY.Porad tapu, kdyz se me nekdo na neco pta, a ja chci odpovedet JESTE NE a UZ NE, tak nikdy nevim, kdy pouzit ALREADY a kdy pouzit YET? Poradite prosim?
Ted mi doslo, ze bych asi mela specifikovat danou otazku. Tak treba: Ale ty mas pritele, ze jo? A ja bych chtela rict – UZ NE!..?
Ted mi doslo, ze bych asi mela specifikovat danou otazku. Tak treba: Ale ty mas pritele, ze jo? A ja bych chtela rict – UZ NE!..?
Re:
NOT YET – ještě ne
NOT ANY MORE – už ne
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.