Help for English

nepravidelne slovesa

 

Ahoj! chcela som sa spýtat či sa neplanuje nejaká forma skúšania nepravidelných slovies.Našla som tu niekde nejaké demo ale sa mi to nejak nepačilo.
Hold odkedy poznam help for english tak sa mi fakt malo čo páči.

Určitě zde budou další testy na nepravidelná slovesa, jednoduché i těžké.
Ale až dokončím celý seriál o nepravidelných slovesech, což ještě nějakou dobu potrvá.

Myslíte demo Language Lab?

nie nie je to – Nepravidelne slovesa 3 na www.english-online.cz
Nevihovuje mi ta forma je to skôr na skúšanie než na vyuku .
Skrátka som si zvykla na formu ktorú tu mate na výuku slovíčiek vy

Nojo, naše milá konkurence. :-)

Na nepravidelná slovesa vám ale doporučím svůj Language Lab. Přečtěte si o tom náš info článek případně vyzkoušejte demo.

KOnkurence? Vždyt neaktualizovali skoro 2 roky :-D

JJ taky tam občas zavítám, jen tak mrknout, jestli ta maturita na nečisto je pořád taková pohroma…

No, to jsou jejich stránky, jen by mě zajímalo, jestli pořád konkurujou svým softwarem, tedy jestli ještě prodávaj. O stránky mi ani tak moc nejde.

tak som si vyskúšala to demoo Language Lab a je to fakt perfektne.
Mam záujem si to kúpiť len by som chcela vedieť že keď si to kúpim či to môžem nainštalovať do pc a aj do notebooku. Mam to zosieťovane vifinou a nikdy neviem kde ma moji drahý pustia.
A ešte by som chcela vedieť či sa to dá zalohovať na cd/ak si kúpim len elektronickou cestou/
Je to fakt super tak posielam veľkú pochvalu

Ano, pokud si to zakoupíte elektronickou cestou, po stažení si samozřejmě program můžete vypálit na CD apod.
Instalace na dva počítače, pokud program budete na obou používat jen vy, je možná. Licenční smlouva to sice nepokrývá, ale osobně nic proti tomu nemám. Pokud by ho na dvou počítačích chtělo používat více lidí, potom by bylo vhodné koupit si dvě licence. Na druhou bych Vám ale poskytl slevu 50%.

Já mám s tímhletím prográmkem nádhernou zkušenost, Před časem mi spadl firefox a můj milý programátor mi to spravil. Ale s tím, že všechny programy se musí zálohovat a protože jsem si Languabe Lab objednala na CD Rom ,nebo jak se to ksakru jmenuje, řekla jsem mu, že to zálohovat nemusí, protože to mám na CD (nebo na čem). Firefox mi spravil a když jsem si chtěla znovu nainstalovat LL, se zděšením jsem si uvědomila, že mezitím jsem si vytvořila svoje lekce a o ty jsem právě pravděpodobně přišla. Jaké bylo moje (milé) překvapení, když jsem LL spustila a měla tam VŠECHNO!! Jako dodnes nepochopím, jak se to tam všechno z toho CD dostalo.(Mám tam toho požehnaně.) Vím, programátoři se asi budou usmívat. ne-li přímo řehtat, ale já byla tak šŤastná kvůli tomuhle programu, že i když všechno ztratíte, z CD to tam všechno máte. Dodnes to nechápu (a radši o tom nepřemýšlím( ale myslím, že to je zapeklitě dobrý program, na učení nejlepší a že jsem za podobné předtím utratila dost peněz. Myslím, že i pokud obětujete peníze za dvojí program, jen na tom vyděláte. Skutečně je nejlepší.

Asi je to tím, že soubory s lekcemi tam zůstaly. I když došlo k porušení instalace LL, soubory s lekcemi to neovlivnilo. A když jste si znovu LL nainstalovala, prostě si staré lekce prográmek našel.

Ale to bylo strašně báječné, nevím jestli bych si chtěla svoje staré lekce zase tvořit, ale vím, že se k nim vracím a zkouším, co jsem zapoměla, nebo nezapoměla. :-D Prostě tenhe program je báječný. Radši se nebudu ptát, jak je možné, že se objevilo i to, co jsem do programu zadala po koupi. pro mně to byl prostě zázrak. Asi to máte někde ošetřené u vás i pro tyto případy, za což Vám hodně děkuji. Program využívám dnes a denně a zkouším i Vaše vychytané vychytávky a mám radost, že se daří.

tak konečne to mam doma je to fakt super hlavne že si tam môžem doplniť aj vlastné lekcie ale mam s tym predsa len trochu problem.Mám to nainštalovane v pc aj v notebooku a neda sa to pouzit ,len na jednom. Možno s tym ešte neviem pracovat ale na pc je to v poho len tu na notebooku aj mi dovoli pridat lekciu ale nespusti mi skusanie hned ma to vyhodi uplne z programu a ked idem naspet tak je tam síce nova lekcia ale je prázdna.
Vypisuje mi to error 62 neviem co s tým. Spoliehala som sa fakt na to že sa môžem učiť práve tam kde je volný comp. Ak na niečo pridete ozvite sa . pa :-(

Zkuste přeinstalovat DataPack. To by mělo pomoci. Kdyžtak se obracejte přímo na mě mailem.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.