Help for English

Malá úprava by sa zišla

Ahoj!Som starter a trošku mi vadi že ked sa učim lekcie pre starter a chcem si v lekcii vyskúšať k nej dané slovíčka tak späť sa dostanem len preklikavaním od úplneho začiatku .Nedal by sa poriešiť nejaký krok späť do lekcie v ktorej sú tie slovíčka? Asi otravujem hluposťami veď tu máte toľko práce za ktorú som vám neskutočne vďačná. Ahojte :-) :-) :-)

Tak si vždy zkoušení otvírejte v novém okně nebo na nové liště. Na odkaz kliknete pravým tlačítkem a zvolíte „otevřít v novém okně“. V mnoha prohlížečích můžete kliknout prostředním tlačítkem (posuvným kolečkem) a otevře se nová lišta prohlížeče. Potom jednoduše okno zavřete a pokračujete dál v původním článku.

aj to je fajn riešenie.
nechapem prečo ma to nenapadlo

Nechci tady otravovat s dalším tématem, jen zde nesměle se optám: dá se nějak udělat, abych při otvírání webu třeba 3× denně nejdříve viděl
„Nové články“ a né to, co je běžně nad nimi a je to nutno posunout. Až nyní mě to napadlo napsat, ale myslím na to pokaždé:)

• a proč mi nejde smazat prispevek, kdyz upravit jde? – se mi tady objevil jeden prispevek dvakrát pod sebou.

BTW, to se mi stavá i u SZ – odešle se 2× i 3× (browser Mozilla Firefox)

To by se mi taky líbilo. Koneckonců, já to středové MENU používám minimálně (spiš používám to na levé straně) a když chci sjet na nové články, tak je to docela dost rolování :-)

Tomash: Příspěvek se odešle 2× nebo vícekrát, pokud hned po vložení příspěvku aktualizujete stránku. Stává se mi to i v Opeře.

On se občas odešle i bez aktualizace. Stalo se mi to třeba když jsem měl problémy s připojením.

Souhlasím s Pildou :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.