Ay, there's the rub! To mi ten týden pěkně začíná Zkoušejícím na CAE se ani nebudu moct podívat do oka…
Komentáře k článku: Idiomatic English 3
Ay, there's the rub! To mi ten týden pěkně začíná Zkoušejícím na CAE se ani nebudu moct podívat do oka…
Re:
Nezoufejte, i bez těchto vychytávek to určitě zvládnete.
Re:
A zdá se, že dnes jsem to udělal obzvláště vypečené.
Re:
A zdá se, že dnes jsem to udělal obzvláště vypečené.
Re: Re:
To jste udělal vypečené. Budu si muset koupit nějaký slovník idiomů.
Re: Re:
To jste udělal vypečené. Budu si muset koupit nějaký slovník idiomů.
Re: Re: Re:
Slovník idiomů, to je určitě moc dobrá investice.
CAE čeká …
10/10
Re:
Ty taky děláš CAE? Kdy/kde? (sorry, vím, že je to off topic)
mohla bych u věty č. 8 vynechat to „it“?
mohla bych u věty č. 8 vynechat to „it“?
Re:
s LIKE, LOVE a HATE se to IT používá.
Prozvonit??
Dobrý den, vím, že to není úplně k tématu,ale nevíte, jak bych mohla anglicky říct „prozvoň mě“ , jako na mobil? Dalo by se to říct Ring me? Asi ne,co?:-D
Prozvonit??
Dobrý den, vím, že to není úplně k tématu,ale nevíte, jak bych mohla anglicky říct „prozvoň mě“ , jako na mobil? Dalo by se to říct Ring me? Asi ne,co?:-D
Re: Prozvonit??
dobrý dotaz, taky už jsem nad tím přemýšlela:-))
Prozvonit??
Ring me briefly and hang up
Prozvonit??
page me
misscall
cože? já vždycky v Anglii používal misscall me – takže je to blbě?
SHE WALK OUT ON ME znamena ze ode me odesla?
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.