Grammar
I had to ask the shop assistant what the price was…
Jak se jmenuje tato gramatika? Myslím to WAS, proč se třeba
nepoužije IS.
Komentáře k článku: Shopping vocabulary test (verze B)
Grammar
Jak se jmenuje tato gramatika? Myslím to WAS, proč se třeba
nepoužije IS.
Grammar
Jak se jmenuje tato gramatika? Myslím to WAS, proč se třeba nepoužije IS.
Re: Grammar
nepřímé otázky, časová souslednost, nepřímá řeč, předmětné věty
Re: Grammar
nepřímé otázky, časová souslednost, nepřímá řeč, předmětné věty
Re: Re: Grammar
Děkuji, jde se učit.
Jupí, bezva testík.
Jupí, bezva testík.
Re:
sory ale tvuj zpusob reakce me nuti na tebe zareagovat.Neprijde ti to trosku infantilni?..nic ve zlem..ale test je fakt fajn…konecne plna palba po delsi dobe
Re:
sory ale tvuj zpusob reakce me nuti na tebe zareagovat.Neprijde ti to trosku infantilni?..nic ve zlem..ale test je fakt fajn…konecne plna palba po delsi dobe
Re: Re:
Kumu tady, pane, tykáte. Můj příspěvek sice není možná zcela konzistentní, nicméně mé zvolání „jupí“ mělo jen vyjadřovat radost nad tím, že jsem test zvládl na jedničku. Tentokrát jsem totiž nechtěl dávat ostentativně najevo, že se mi test podařil. Kdybych a priori věděl, že to v někom vyvolá takovouto reakci, tak sem buď nepíšu nic a nebo se rovnou pochlubím, že to byla „plná palba“. Holt, každý máme jiný slovník. Tak snad jsem vám to vysvětlil. Prostě, take it easy.
Kumu tady, pane, tykáte. Můj příspěvek sice není možná zcela konzistentní, nicméně mé zvolání „jupí“ mělo jen vyjadřovat radost nad tím, že jsem test zvládl na jedničku. Tentokrát jsem totiž nechtěl dávat ostentativně najevo, že se mi test podařil. Kdybych a priori věděl, že to v někom vyvolá takovouto reakci, tak sem buď nepíšu nic a nebo se rovnou pochlubím, že to byla „plná palba“. Holt, každý máme jiný slovník. Tak snad jsem vám to vysvětlil. Prostě, take it easy.
Re: Re: Re:
A překlad :D Jinak já taky jupí :)
Re: Re: Re:
A překlad :D Jinak já taky jupí :)
Re: Re: Re: Re:
Vy dva jste se hledali!!:-]
Re:
Ale, no tak. Přece nám jde všem o společnou věc – naučit se trošku líp anglicky, ne? Tak proč ta invektiva?
Re:
Gatuso kdybys aspoň nehrál takovej crap jako v Milánu v poslední době hraješ!!!
jooo
taky jupí, 100%
dobrý testík
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.