Help for English

zrusit sledovanie threadu

ahoj,
napadlo ma, ze dobre by bolo spravit moznost zrusenia sledovania daneho vlankna, ked ma nezaujima, aby som si potom len nemusel ho odklikavat, aby som mal „cistu“ ikonku…

Dobrý nápad, také se přimlouvám.

Co je vlanko?
Totiz mam tiez napad len neviem ci to nie je toto.
Asi len nepoznam vas zargon hh
:oops:

Vlákno je téma :-)

alebo, podla moznosti aspon nejaky button v danej sekcii, ze oznacit vsetko za precitane… Lebo vacsinou ma zaujme kazda tretia otazka na fore, a ostatne len odklikenm a potom sa ich neviem zbavit(mam totiz rad poriadok a biele ikonky tam, co mam preitane)… Kazdopadne treba s tym nieco spravit :-)

tomasnovella:
Mně jde hlavně o to, že třeba do burzy učebnic, nebo jazykových zkoušek nechodím fakt nikdy, takže já osobně bych se sespokojil pouze s tím označením za přečtené, musel bych na to i tak pořád klikat. :-)

Ideální by bylo obojí co navrhuješ. :-)

inac, keby nahodou nebol cas naprogramovat tieto veci, mozem sa kludne zadarmo ponuknut, ale asi az cez prazdniny, lebo mam 2 webove zakazky u ktorych je za meskanie vysoke penale…

jo to by nebylo špatný :-)

Naše fórum se pomalu vylepšuje, máme v plánu velké množství drobných i větších vylepšení, na některé nezbývá čas, některé záměrně oddalujeme, aby „si sedlo“ vylepšení minulé.

Například možnost Označit všechna témata jako přečtená jsme po této úpravě oddálili:
http://www.helpforenglish.cz/cz/forum/?…
Po tomto vylepšení se nezdála být tak potřebná. V současné době sledujeme, jak jsou tato drobná vylepšení příjmána a pokud bude třeba tak tuto funkci opět zařadíme do plánu.

Možnost zrušit sledování tématu mi v současné době nepříjde příliš „systémová“ – raději bych témata, které daného uživatele (ne)zajímají označil příznakem, je potřeba tento problém důkladněji promyslet než se bezhlavě vrhnout do práce.

:-) Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli nevíte, kde by se daly sehnat seriály v aj na dvd někde u nás(ten článek od pana Marka Víta mě zaujal a z filmů přejdu na seriály asi) Díky moc, tyhle stránky jsou výborné. :-D

jde to, některé mají i v normálních obchodech (Grey's Anatomy, X-Files, Desperate Housewives, Ally McBeal, Lost, Heroes… a další se dají sehnat i tady.

Problém je, že v ČR stojí jedna sezóna seriálu např. 1200 Kč (např. cena v Tescu v Pardubicích) a na Amazonu se dají mnohé seriály sehnat za 15–20 liber. Tedy o polovinu i více levněji.

Rozhodně doporučuji nakupovat přes internet venku. U nás je to nehorázně předražené…

Už se to zde několikdát řešilo. Stačí si pořídit kartu, která funguje na internetu a máte cokoli za skvělé ceny. Nebude to mít však českou podporu, ale zase 99% seriálů má anglické titulky. A samozřejmě i filmů…

Navíc, v Anglii často platí, že starší seriál nebo film (starší tak rok dva) mají za hodně zajímavé ceny a obchody mají často také skvělé promo akce.

U nás zajdete do obchodu a když už to tam teda mají, tak za strašnou cenu…

alebo si to mozete stiahnut cez torrenty, alebo pozriet cez nejaky free streaming

Hm, tak na to mám stejný názor jako Marek.
Neboli – nic nestahuju.
Pokud mám seriál rád, tak se na něj chci podívat na televizi, nikoli na monitoru, kde je mnohem menší obrazovka.
Mám rád kvalitní obraz i zvuk, což u stažených není.
Navíc mít seriál pěkně v box setu je pro mě daleko cenější, než někde na disku v divixu…

Roman Svozílek:
divX už tolik nefrčí od té doby co se dělají disky s kapacitou řádově ve stovkách GB. Stahovat se dají i full DVD… A ten DVD obraz se pak dá samozřejmě vypálit a sledovat v televizi. :-)

Ale tím se nechci zastávat pirátství, spíš to chci uvést na pravou míru. :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.