No jo, tak vidíš, jak jsem mimo
Přece jen se o tom nezajímám již několik let…
No jo, tak vidíš, jak jsem mimo
Přece jen se o tom nezajímám již několik let…
.mkv rules
to seqwence: You're telling me.
no velmi sa o zakony a copyright nezaujimam, ale nezda sa mi, ze by stahovanie serialu (ktory je vysielany v TV) pre nekomercne ucely bolo piratstvo…
Okrem toho, ja so svojim 25palcovym widescreenom z 70cm vzdialenosti a z mojich 5+1 logitech reproduktorov urcite mam lepsi zazitok z obrazu(najma ked FullHD), a zvuku ako na nasej 55cm Philips TV z druhej strany izby(3m), ktorej zvuk sa neda inac klasifikovat, ako chrcanie
tomasnovella:
nj, ale on je rozdíl mezi low quality TVripem a DVD co se jinak prodává za
tak nekřesťanské peníze v obchodech…
Ale i ty TVripy asi legální nebudou, pač ta televize si to taky nemůže pouštět kdy chce a má práva pouze na určitý počet vysílání.
Já osobně koukám zásadně pouze na monitor (televizi jsem nezapl už pár let), ale na druhou stranu je zase rozdíl jestli někdo sedí v pohodlném křesle a kouká na film, nebo sedí na židli u pc…
No a naše televize má třeba šířku tak metr a spousta lidí k ní má i 5+1. Záleží co komu vyhovuje, no.
Já teď nekoukám jinde než na TV a nehodlám měnit… Sharp 37" si rozhodně nemůžu vynachválit
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.