dotaz
moje znalosti AJ jsou celkem male, ale mam par zajimavych veciček do aj…ruznou gramatiku a tak. jestli chcete, tak vam to muzu poslat.
Komentáře k článku: Hledáme spolupracovníky
dotaz
moje znalosti AJ jsou celkem male, ale mam par zajimavych veciček do aj…ruznou gramatiku a tak. jestli chcete, tak vam to muzu poslat.
Vyuka nemciny
Dobrý den, vaše stránky jsou super, díky nim jsem se slušně naučila
anglicky. Vím, že jste zavedli i výuku portugalštiny. Neuvažujete také
o němčině? Pro nás Evropany je praktičtější.
Děkuji a přeji hodně úspěchů. Jana
Mily Marku,
rada vam pomuzu… ziji v anglii uz rok a pul a take rada pisi pribehy. Nejsem
ucitel a ma anglictina neni na tak dobre urovni jako ta vase, ale presto verim,
ze mohu pomoci… co presne potrebujete? Martina
Mily Marku,
rada vam pomuzu… ziji v anglii uz rok a pul a take rada pisi pribehy. Nejsem ucitel a ma anglictina neni na tak dobre urovni jako ta vase, ale presto verim, ze mohu pomoci… co presne potrebujete? Martina
Re:
Dobrý den, děkuji, pošlete mail, nějak se domluvíme.
Slovní zásoba
Dobrý den !
Vaše stránka je výborná, moc mi pomohla, téměř v každém článku najdu
něco nového .
Ráda čtu knihy v angličtině a po přečtení kapitoly si vypisuji
slovíčka. Všimla jsem si, že zde máte okruhy slovní zásoby z knih, tak
pokud máte zájem, mohu vám je poslat Takovýmto stránkám
stojí za to pomoci:-) Tak se ozvěte
Slovní zásoba – ještě něco
A ještě mne napadlo, že pokud byste měl zájem, mohla bych se pokusit vytvořit i nějaké obrázky. :
Slovní zásoba
Dobrý den !
Vaše stránka je výborná, moc mi pomohla, téměř v každém článku najdu něco nového . Ráda čtu knihy v angličtině a po přečtení kapitoly si vypisuji slovíčka. Všimla jsem si, že zde máte okruhy slovní zásoby z knih, tak pokud máte zájem, mohu vám je poslat Takovýmto stránkám stojí za to pomoci:-) Tak se ozvěte
Re: Slovní zásoba
Děkuji za nabídku. Na těch slovíčkách je totiž nejnáročnější ten převod do našeho online slovníku. Z naší soutěže, kdy lidé měli vytvořit takové okruhy, jich mám ještě stovky nezpracovaných… jsem trochu ve skluzu.
Až je zpracuju, určitě bych mohl přidat i ty vaše, ale nevím, kdy se k tomu všemu dostanu.
Ale díky!
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.