hurá
poprvé první komentář, výsledek 70% , ,
mein Herz brennt für English , to s tou
interpunkcí je opravdu super chyták do písemky , děkuji
za test
Komentáře k článku: Language words 1 (test)
hurá
mein Herz brennt für English , to s tou
interpunkcí je opravdu super chyták do písemky , děkuji
za test
90%, chyba ve zradne vete 3!
Ale k cemu me znalost takovych slov bude? Skoro vsechny znam ze skoly, jak se
porad dokola vysvetluje gramatika…to je tak vse, co jsem se ve skole
naucil
Ale k cemu me znalost takovych slov bude? Skoro vsechny znam ze skoly, jak se porad dokola vysvetluje gramatika…to je tak vse, co jsem se ve skole naucil
Re:
ahoj pavle, tak jsou to základy k pochopení jiného textu a je dobře, že je znáš
poprvé 100 %
Ale k cemu me znalost takovych slov bude? Skoro vsechny znam ze skoly, jak se porad dokola vysvetluje gramatika…to je tak vse, co jsem se ve skole naucil
Re:
Pokud se budete učit gramatiku z anglických materiálů, prolezete anglická fóra o gramatice… určitě se vám slova tohoto typu budou hodit. A pokud je někdo UPPER-INTERMEDIATE a neví, jak se řekne např. určitý člen, či samohláska, či slabika… je to ostuda.
Re:
A třeba vám taky nebude k ničemu. Musíte si vybírat články, testy a témata, která vás zajímají. Třeba tu brzy přibude nějaký další test na specializovanou slovní zásobu, např. na právnické pojmy, a tam se budete ptát třeba úplně stejně. K čemu mi to bude? Vám třeba k ničemu. Někdo jiný to zase třeba uvítá.
hurá
mein Herz brennt für English , to s tou interpunkcí je opravdu super chyták do písemky , děkuji za test
Re: hurá
Já naštěstí měl jakýsi papír, kde byly dva texty, jeden s čárkama,
druhý bez a kdesi tam byl obří nápis Punctuation , na který jsem si
bohudík vzpomněl. Ještěže.
80%
zaujimave
kazdopadne zaujimavy test.
pomylil som sa vo vete s mysspell. myslel som ze ked to zle napise tak je to
type
a taktiez s tou tazaci vetou. tam som nevedel co ktore znamena az na
exclamatory .
80% som so sebou spokojny
Re: hurá
Já naštěstí měl jakýsi papír, kde byly dva texty, jeden s čárkama, druhý bez a kdesi tam byl obří nápis Punctuation , na který jsem si bohudík vzpomněl. Ještěže.
80%
Re: Re: hurá
tak takové štěstí jsem neměl
Re: Re: hurá
tak takové štěstí jsem neměl
Re: Re: Re: hurá
Jinak nejsi nahodou Jan Špaček?
Re:
Třeba někdo, kdo angličtinu ve škole neměl.
80%
váhala jsem u 3 a 5 a obě tipla špatně ale teď už si to (snad) budu pamatovat
100%
pekny test, pripomina mi me prvni dva roky na vysoke skole
Case
Mohu místo capital letter použít higher case?
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.