Help for English

nova kategoria

 

ahoj,
mozno je to na prvy pohlad blbost – su to predsa stranky venujuce sa anglictine – ale myslim, ze tento napad prinesie viac vyhod, ako nevyhod.
Strucne: dobre by bolo vytvorit dalsiu kategoriu diskusneho fora, zvanu „cudzie jazyky“ (alebo dobre, no tak Cizí jazyky :) ), kde by sa mohli pytat otazky ohladom inych jazykov, nakolko urcite mnoho studentov angliny navstevujucich tieto stranky sa zaujima aj o iny jayzk, len nema k dispozicii taketo stranky v cudzom jazyku. Mozno by to dokonca prilakalo potencialnych ludi, ktori by sa na tuto kategoriu „specializova­li“(cize odpovedali by len na „svoj jazyk“ – o ktory sa zaujimaju) a mozno by to potom prerastlo do toho, ze by ti najenthuziastic­kejsi by aj vytvorili vlastne HFE-like stranky (ako to je napr. s nemcinou, cestinou, latinou..)

Hey dude, quite a good idea. It really miss. When I want to write something about Germany, but I don't know where to make a topic to be spotted by other people interesting in Germany.
Just a little question-is my last sentence grammatically correct?

nope :)

:-D if not, please try to check it
I will appreciate it

interestED in Germany :)

Just this mistake :-). Nice to see that. I thought I had screwed it up much more.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.