já jenom 65.sem tupé!
Komentáře k článku: Obecný test (elementary) 2
já jenom 65.sem tupé!
90% super test! díky za něj
Propadám depce
Nejlepší výsledek 43%… Ach jo…
Tři chybky, tak nevím jestli se mám radovat nebo smutnit, rozhodně zlepšit by to ještě šlo.
Re:
Tak to jsem si myslel taky, ale po roce bez Angličtiny jsem rád za 90% na Elementary
hurá-starter a mám 80( z toho je ale 40-zásluha tvůrce těchto stránek ,protože se učím jenom podle nich a od 0)
hurá-starter a mám 80( z toho je ale 40-zásluha tvůrce těchto stránek ,protože se učím jenom podle nich a od 0)
Re:
gratuluji, mně se to povedlo také na 80% 4 chyby,jsem ráda, že jsme se tu sešly.
věčná začátečnice
Jsem ťudla.. když si pak přečtu vysvětlení, tak řeknu „ajoo vlastně“.. Asi se moc soustředím, nebo naopak vůbec Ale Marku díky, chválím. Jsem tu prvně, a určitě ne naposled.
Nevyhodnocení testu
Chtěla jsem se zeptat, dělám si tu některé testy a i když jsem zaregistrovaná, test vyplním a stisknu Vyhodnotit a test se nevyhodnotí a jen se mi ukáže tabulka:
Vyhodnocení testu
správné odpovědi: ?
špatné odpovědi: ?
úspěšnost: ? %
průměrná úspěšnost otatních uživatelů v tomto testu: 67%
Můžete mi nějak poradit? Děkuji
Nevyhodnocení testu
Chtěla jsem se zeptat, dělám si tu některé testy a i když jsem zaregistrovaná, test vyplním a stisknu Vyhodnotit a test se nevyhodnotí a jen se mi ukáže tabulka:
Vyhodnocení testu
správné odpovědi: ?
špatné odpovědi: ?
úspěšnost: ? %průměrná úspěšnost otatních uživatelů v tomto testu: 67%
Můžete mi nějak poradit? Děkuji
Re: Nevyhodnocení testu
To netuším. Zkuste se zeptat pana Petra Hudíka, programátora tohoto webu. Snad vám poradí.
90%-dvě chybyčky-teda jedna,jednu otázku jsem nevyplnila a přehlédla to!
Tak tenhle test mi dopadl skvěle.
SUPER STRÁNKY, MOC MI POMÁHAJÍ.
LOLUT
90%-středně těžký test :o
5 chyb a ještě k tomu tak hloupých!! taková ostuda
super bez chybičky:-D to potěší
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.