Help for English

čeština pro cizince

 

Prosim o radu, zda by mi nekdo nedoporucil nejake stranky na netu nebo literaturu, ktera by mi pomohla s učenim čestiny. Manzel je Ir, uz zijeme v Čechách 2 roky a on se stale jeste ani trosku česky nenaučil. Nesnažil se nejak učit, ponechavali jsme tomu volny prubeh , doufali jsme, ze časem proste sám neco pochyti a ted vidim, ze to touhle cestou nejde.
Nevim, kde začit, jak ho učit, přijdou mi perfektni vase stranky, mapa kurzu pro zacatečniky, tak jsem si rikala, jestli nekdo nevi, zda neco takoveho existuje i v opačne verzi…
Prosim o nejakou radu , tip … moc diky

Bohužel o ničem takovém nevím, ale přemýšleli jste někdy o nějakém soukromém lektorovi? Určitě by se to dalo zařídit tak, aby vám někdo např. jen na pár měsíců ze začátku pomohl s tím, jak začít a nasměroval vás.
Další možnost by byla vzít si k ruce knihu angličtiny a učit podle ní česky. Ale to asi není nejlepší řešení pro běžný život. Lepší by bylo určit si priority, nejběžnější životní situace a začít se slovní zásobou a stavbou věty.
Hodně štěstí! :-)

Učebnice potom Step by Step.
Tady naleznete jak s ní, jako „učitel“, zacházet.

http://czechstepbystep.cz/

Učebnic je více, záleží na vkusu, výčet naleznete na výše uvedeném webu.

Jestliže máte zájem, pošlete mi email a já vám přepošlu domácí úkoly, jež jsem tvořila pro mé studenty.

Každopádně good luck :-)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.