Help for English

LEMMA-souboj titanu...VSADTE SI!

 

http://www.wordsandtools.com/…/gzram3.html

Oficialne vyhlasuji souboj mezi pany Vitem a Svozilkem :-D Ucast je povinna, jakekoli vymluvy se budou povazovat za uskok. Povinnosti je v kolonce „choose a test“ nastavit „advanced“. Slovniky se nepovoluji…a hlavne neopisovat! :-) To odhadovane cislo sem pak prosim napiste nekdy treba zitra vecer, aby byl cas uzavrit sazky.Jinak se prosim ridte pokyny uvedenymi na te strance.(nechcu vas okradat o cas, ale tech 120 otazek snad zvladnete rychle)

btw doufam ze me za to odsud nevyhodite:-D

Vsazim na PANA SVOZILKA:-D

souboj zacina…READY…STE­ADY…GO!

Vsazim svoje boty na PANA VITA :-)O vitezi necht rozhodne Manitou

btw kdyby nekdo mel tu odvahu postavit se temto dvema, tak at se ozve. Ikdyz pochybuji, ze by se tady nekdo takovy nasel…

Ale no tak! :-D

prosiiiim!!! :-D pro nas…

Já myslím, že tady není moc co řešit…
Vedle Marka se mám teda ještě hodně co učit… :-)

To zas ne…ja vam fandim. Nevzdavejte to! Prece ani p. Vit nemuze mit v hlave slovnik a treba se vam postesti(btw, ja jsem nechtel aby se resilo kdo umi lip anglicky…jen tak ze srandy, a pro inspiraci ostatnich) :-)

O tomhle testu je článek tady na webu v sekci Angličtina na internetu – Lemma – Odhad velikosti vaší slovní zásoby i se zajímavými komentáři.

Chtel bych se jen zeptat komu tahle soutez pripada dustojna. Ja se vsazim ze vetsine prispevovatelu ne.

Ja zase nechapu, co vam pripada nedustojne…po­divejte se na komentare obou panu-ocividne to berou s humorem, tak, jak to bylo zamysleno. A to ze pisu na koho vsazim tak to jen proto, abych oba nejak motivoval k co nejlepsimu vykonu. Jinak mi o to kdo vyhraje vubec nejde. Potom je porovnam s tim svym a reknu si „No, nedopadl jsem nejhur, ale jeste se mam hodne co ucit“. Tedy bude to pro me jakasi motivace do budoucna…zjevne vam unika smysl :? :-(

No me teda smysl unika :-(

No smysl mi mozna trochu unika to mate pravdu. Pan Vit tu kdysi kdesi psal co mu vyslo, takze se muzete podivat tam. Nicmene jedna se mi spise o nedostatek taktu z Vasi strany. Oba panove se sice stavi k tomuto navrhu s humorem ale co jineho jim zbyva, ze? Problem je ze se oba panove muzou citit nedobre kdyz je do tohoto pomerovani typu „kdo vejs“ budete nutit. A proc jim to delat? Bylo by v kazdem pripade alespon slusne se jich predem zeptat jestli by neco takoveho chteli podstoupit. Muzu pro Vas ale preci jen neco udelat. Ja mam za Vami udanych podminek vysledek 11000. Tak se muzete pomerovat se mnou a nechat je byt.
Tak co ktery z nas ho ma vetsiho? (myslim intelekt)

Jo a zapomnel jste nam sdelit, jaka je cena pro viteze?

:-D Já samozřejmě souhlasím s Hum4nfrogem a LionessCZ, proto jsem napsala upozornění na ten článek.
LionessCZ, nevíte čím to je, že mne vždy dokážete pobavit a rozesmát?

Hrozne me dojima vas soucit nad obema pany. Tuhle situaci jim asi nikdo nezavidi. Porazenemu asi nezbyte nez skocit nekde z mostu, nez zit s tou potupou ze mu test ve kterem rozdil 1000 nehraje velkou roli pridelil o 20 slov mene.

btw, mate ho nepatrne mensiho, ale tady o nas dva nejde..

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.