Dobrý den, pokusím se napsat essej, vyprávění o mém vzdělávání v životě cca 14 vět. Potřebuji jen korigovat chyby a popřípadě lépe formulovat věty.
Dobrý den, pokusím se napsat essej, vyprávění o mém vzdělávání v životě cca 14 vět. Potřebuji jen korigovat chyby a popřípadě lépe formulovat věty.
My educational history
I was born twenty-eight years ago. I was terrified, because I was a very small baby and my education must began. I had to learn new skill: walk, eat, look and the most important speak. When I was 6 years old, I had to go to elementary school. English lessons started in fifth class. It was a very hard but on the other hand it was a very useful. We ought to have various subjects in school such as maths, Czech language, gym, physics, geography, art, etc. My favourite subject was physics.
Tak jsme asi v polovině – zatím mě nenapadá co dalšího napsat, prosím vás nemám tam zatím moc chyb?
Tak nevím jak se napíše:
PO skončení základní školy jsem nastoupil na školu střední se zaměřením na elektrotechniku.
Nechci moc „radit“, ale vidím tam slova, která anglický slovník
neobsahuje:
becose, begane, variouse
→ because, begin (minulý čas: began), various.
Později by bylo těžké se je od-naučit:)
No jo, nevím proč to tak tam mám – hned to opravím
Ja na gramatiku prilis nejsem, takze me rady brat spise jako doporuceni.
and my education had to already begin.
I had to learn new skills: walking, eating, and the most important thing – speaking (look znamena vypadat, takze to vynechat).
English lessons started in the fifth year. It was very hard but on the other hand very useful. We had to study various subjects such as mathematics…
It was very hard, it was very useful -bez členu
We had various subjects – ought to mi tu nepasuje gramaticky ani
významově
tělocvik je spíše PE (physical education)
dobrý den,,mám napsat a přeložit větu- nemáš ponětí?
mohlo by být Dont you have a clue?
mam to ale škrtnuté a napsané you dont have a clue???
mohu se zeptat proč?vyždyt u otazky se dava prvni pom.sloveso do/dont
díky
Skatys pro vysvětlení se podívejte zde http://www.helpforenglish.cz/cz/forum/?…
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.