bez chyby =))
Komentáře k článku: Use of English 1b
bez chyby =))
Po chybách v prvním testu to mám teď na 100pro. Pakže se nedokážu poučit.
dvě chybky
Dobrý den. Co prosím znamená vazba „walk by“ (3. věta) ? Je to to stejné jako kdyby tam bylo „…people walking around“ (lidé chodící okolo) ? Děkuji.
Dobrý den. Co prosím znamená vazba „walk by“ (3. věta) ? Je to to stejné jako kdyby tam bylo „…people walking around“ (lidé chodící okolo) ? Děkuji.
Re:
AROUND je kolem dokola
WALK BY – projít kolem (ne dokolečka, ale prostě vás někdo mine)
80 procent, ale stačí mi to k dobrému pocitu Povedený test, díky.
by the window – 1. věta
Zdravím, zrovna dnes jsem četla v D. Francisovi – Under Orders, str.182: „…I stood by the window looking out at the rolling Oxfordshire countryside, …“ a vzpomněla jsem si na Váš test. TAKOVÝ spisovatel si to může dovolit, ale my bychom se to napřed měli naučit správně. Nebo je to jinak?
by the window – 1. věta
Zdravím, zrovna dnes jsem četla v D. Francisovi – Under Orders, str.182: „…I stood by the window looking out at the rolling Oxfordshire countryside, …“ a vzpomněla jsem si na Váš test. TAKOVÝ spisovatel si to může dovolit, ale my bychom se to napřed měli naučit správně. Nebo je to jinak?
Re: by the window – 1. věta
Nojo, není to rozhodně tak černobílé, jak se mi před pěti lety zdálo. nějak tu otázku opravím, aby bylo vše jasné a nediskutabilní. Díky.
100%
jsem dobrý… snad mi to pujde stejně dobře
Huráá ani jedna chybička jedeme dál
na 100% paráda
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.