pro me lehky ale musim uznat ze cely ten vas serial zamereny na ty slovesne vzorce je fakt dost dobrej
Komentáře k článku: Test: Verb patterns 3
pro me lehky ale musim uznat ze cely ten vas serial zamereny na ty slovesne vzorce je fakt dost dobrej
80%-zkusila jsem si test bez přípravy a poměrně to vyšlo.I když ta jedna chyba byla úplná kravina,jen by stačilo si zpětně zkontrolovat,jestli mám označené všechny odpovědi.
seing vs seeing
80% ale ta osmička mně dostala automaticky jsem dal seing aniž bych si všiml že tam chybí jedno e kdybych to psal ja, tak se mi to nestane. pěkný chyták
Jsem na vrcholu blaha. 100% Díky za skvělý článek a test.
90 %
Tak musim rict ze 90% me velice potesilo. V polovine pripadu jsem se spolehal na intuici a jsem rad ze me nezklamala.
100%-samotnou mě nenapadlo,že dopadnu tak skvěle.Díky za bezvadný článek s vysvětlením i skvělý test!
joo
dobréé, plný počet…skvělá látkaa to je a tento testík moc pěkný k tomu
Jesteeeeeee
Jeste, prosim.
Re:
A podle čeho pane Rayi soudíte, že by to američan neprošel? A podle čeho soudíte, že mají některé otázky více možných odpovědí?
Tak nic moc, jen 50%, ale na to že jsem s testy této obtížnosti akorát začala to snad taková hrůza není, i když mám se co učit…
Tyjo dobre ja. Jsem to jen odhadovala, pac sem slovesny vzorce nikdy nestudovala, ale mam 90%..
jej, permanentně dělám chyby u slovesa OFFER!
Re: Re:
Ano, hodně lidí zde dělá chybu…
jupíí 10%
jupíí 10%
Re:
teda chtěla sem říci 100
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.