Tyhle testy jsou super. Díky za ně. Líbí se mi tento způsob učení idiomů. I když některé umím, tyhle testy mi ale naopak dokážou, že žádný neznám
Komentáře k článku: Idiomatic English 14
Tyhle testy jsou super. Díky za ně. Líbí se mi tento způsob učení idiomů. I když některé umím, tyhle testy mi ale naopak dokážou, že žádný neznám
Opravdu super stranky. Dekuji za ne.
Re:
Avšak určitě jsi na tom líp než já s pouhými 30 %.
Teď je to na gothsweeting, aby ten průměr se svými jistě 100 % zvedla
zpátky .
Re:
Avšak určitě jsi na tom líp než já s pouhými 30 %.
Teď je to na gothsweeting, aby ten průměr se svými jistě 100 % zvedla zpátky .
Re: Re:
No já mám 40 %. Taky žádná sláva. Ale co, jsou to testy výukové…
Jojo, idiomy jsou jako vždy super! Díky!
Já tyhle testy miluju, i když mi nejdou ale jsou prostě bezva. Teď si to jen zapamatovat
no tyhle idiomatický testíky moc nezvládám, ale snad si něco zapamatuju…
že by?
Buď už jsem se zlepšil nebo je těch 100% pouhá náhoda..
5/10
ROGER THAT = JE TO TAK a je take spravne.
5/10
ROGER THAT = JE TO TAK a je take spravne.
Re:
Roger that = I understand
- mostly used in radio conversations that a message has been understood
U otázky 6 bych možná u možnosti “start” nepsal, že spojení nedává smysl, vždyť existuje např. “You gave me quite a start!”. Napsal bych k tomu, že to je podobné, ale nesprávné
(Jasně, vždycky se ozvou hlavně ti, kdo měli nějakou chybu a snaží se svou neznalost omluvit )
Upozornění – u čísla 2 by mělo být za harm čárka......
Upozornění – u čísla 2 by mělo být za harm čárka......
Čárka tam je, není součástí vynechané části, je ihned za podtržítky.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.