Help for English

Učení slovíček na mobilu

 

Nevíte o nějakém programu pro mobil na učení slovíček, který nevyžaduje být on-line? Ideálně kdyby obsahoval výslovnost a tvorbu vlastních lekcí na počítači.

I've got my vocabulary in Excel. It is handy as I can edit it comfortably on my desktop and very easily synchronize with my cell and have my complete vocabulary in my pocket. I think every decent cell can display Excel today. You can consider it as a solution that is very simple.

My cell phone doesn't support Excel. I guess only smartphone can do this job.

Live Teacher vypadá dobře ale nepodporuje výslovnost. Což je podle mně pro procvičování problematických slovíček nezbytné.

frantax:
jj to máš pravdu, to by udělalo asi víc škody, než užitku.

LDOCE 5th má přeci skvělý program i pro mobily – více v recenzi R.Svozílka zde: http://www.helpforenglish.cz/…English.html

Ahoj Tomash, jediný problém: musíš být online.
Jinak bych tady úž dávno psal… :-)

A nebo pokud jste úplnou náhodou vlastníky Ipodu touch nebi iPhonu, tak tam najdete spoust aplikací a jedna z nich je Oxford American College dictionary and thesaurus :) sice trochu dražší (27 dolarů), ale vyplatí se :-)

Nejlepší slovník, který jsem doposud na mobil měl tu čest vyzkoušet, je ke stažení zde:

http://www.kodi.cz/cz/about.xhtml

Je zdarma a obsahuje rozsáhlou databázi slovíček s výslovností, a to dokonce britskou i americkou (u drtivé většiny lišících se slov).

Pripájam sa k odporúčaniu kodi.cz Dokonca aj slovnik An – Sl a opacne. Ale ide čisto o „jednoduchý“ slovník.

Doplnění: nejen být online (sorry, zapomněl jsem), ale také mít ten správný, tedy lepší typ mobilu:)

Pride:
pece:
Autor prispevku nehledal slovník, ale vyukový software. Jinak proti Kodi nic nemám. Jen se občas nechce do Nokií vejít ten FULL. Což je problém můj:(

jj Výukový software hledám především. Ale když už jste zmínily obyčejné slovníky, doplním ještě Viren's Dictionary. Sice má oproti Kodi neintuitivní ovládání a hlavně neobsahuje výslovnost ale zato je to slovník výkladový.

no ten kodi slovnik je super az na to, ze to hleda jen od a po e :-(

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.