100% Děkuju za další skvělý advanced test !!!
Komentáře k článku: Miscellaneous Advanced Test 2
Re:
Na Vás už nevím, co záludného vymyslet.
Re:
Na Vás už nevím, co záludného vymyslet.
Re: Re:
To je jednoduché – kolokace
Re:
Jednu odpověď jsem spletl a jednu jsem, přiznám, jen tak střelil. Toto je dobrý pokrm, Marku! Děkujeme:)
Vylučovacím způsobem jsem se nakonec dostal na 73%, ale občas to bylo celkem husté jinak skvělý test
Mě štve 14ctka, že jsem zkazil. Frázový sloveso jsem typoval a supposing mě nenapadlo, že znamená přesně what if, takže 80 pct.
no sakra 43%…ty frazovky,kolokace,zaludna slovicka..tam bude jeste hodne prace ale jinak bezva clanek,takovej motivacni ze aspon poznam kolik se toho jeste musim naucit
Tyhle testy jsou úplně úžasné. =) Většinu odhadnu správně, spíš díky intuici, ale nedokázal odůvodnit proč to tak je. Díky za vysvětlení
80% není zas tak špatný. Rozhodně lepší než minule. Kéžby ty moje výsledky měly pořád takhle stoupající tendenci. No jo, když já mám hrozný „ups and downs“
Re:
Take it easy. Jak jsem se díval, tam máš daleko lepší poslech než já. V tom prostě plavu. Možná bych měl seknout s gramatikou a začít se soustředit právě na něj Každopádně na Vánoce si objednávám nějaký seriály, takže budu trénovat přes svátky trénovat
Re:
Take it easy. Jak jsem se díval, tam máš daleko lepší poslech než já. V tom prostě plavu. Možná bych měl seknout s gramatikou a začít se soustředit právě na něj Každopádně na Vánoce si objednávám nějaký seriály, takže budu trénovat přes svátky trénovat
Yeaaah,you´re right… jo poslech to je něco jinýho,to sou překlady písniček a seriálky v originále s EN titulema a to dost pomáha určitě.Jdu na FCEčko teď v prosinci tak se celkem těšim To je oproti tomuhle testíku trošku lehčí
Yeaaah,you´re right… jo poslech to je něco jinýho,to sou překlady písniček a seriálky v originále s EN titulema a to dost pomáha určitě.Jdu na FCEčko teď v prosinci tak se celkem těšim To je oproti tomuhle testíku trošku lehčí
Re: Re: Re:
jj. Já jdu na FCE v březnu, ale už teď z toho mám bobany
Re: Re: Re: Re:
To mi povídej 6.12. speaking a 9.12. zbytek…v dubnu jsem to dal nanečisto na 66% tak ted bych se chtel vyhrabat aspon na ten grade B
Re: Re: Re: Re:
He, já byl na Mock testu v květnu a měl jsem 71%. Dneska by to ale doufám bylo lepší. Ale stop téhle diskuzi. tady by se mělo diskutovat na téma tohohle testu Jinak, ať ti to vyjde
Zduvodneni ‚na konci‘??
Zdůvodnil byste prosím, kde na konci?
The girl _________ appeared on his doorstep and said she was pregnant.
who he'd slept with the previous month vedlejší vztažná věta s předložkou ‚na konci‘ (dívka, se kterou se měsíc předtím vyspal).
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.