Help for English

Angličtina - praktický jazykový průvodce

 

Dobrý den,
navštívil jsem Levné knihy a pořídil si tam úplně super knížku jménem Angličtina – Praktický jazykový průvodce za pouhých 49 Kč.

Myslím, že za tu cenu je to fakt skvělá koupě. Kniha je formátu A6 a má 447 stránek, obsahuje 3200 vět rozdělených podle tématu (nákupy, ubytování v hotelu, doprava, automobil, otázky na čas, na věk, kultura atd.), 5500 slovíček a každá ta věta – fráze obsahuje i fonetický přepis.

Smysl knížky je zejména poukázání na základní i pokročilejší fráze v daném tématu. Super na tom je, že tam najdete všechny věci z určitých okruhů pěkně pohromadě a ne jenom základní pojmy, takže se tam dozvíte jak se řekne třeba 15 druhů lodí, či jak vyjádřit jestli chcete biftek krvavý, nepříliš propečený, propečený a nebo sekaný.

Mimo ty slovíčka a fráze tam také naleznete užitečné informace třeba o svátcích v UK, o tom jak to tam chodí se zaměstnáním, jak je to s půjčováním aut apod.

Za ty peníze je to fakt super knížka. Pokud máte ve městě levné knihy, tak se na to určitě mrkněte. :)

Díky za tip…neska vyrážim do Pardubic, tak doufám, že bude na skladě:).

Tak jsem si ji koupil a jak říká Pilda – „Za ty peníze je to fakt super knížka.“

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.