Help for English

Soutěž o program Smart Tests (výsledky)

Komentáře k článku: Soutěž o program Smart Tests (výsledky)

screensawer

Dobrý den, v souvislosti s hledáním odpovědi na dnešní otázku jsem narazila na screensaver help for english – hned jsem si ho chtěla stáhnout, ale bohužel se mi nedaří si ho nainstalovat, stále mi to hlásí chybu při instalaci, myslíte že by to mohlo být tím že mám Visty a na těch to neběhá? nebo by mohla být chyba někde jinde a má cenu se dál snažit :-) ? Děkuji

Odkaz na příspěvek Příspěvek od babip2aj vložený před 16 lety

screensawer

Dobrý den, v souvislosti s hledáním odpovědi na dnešní otázku jsem narazila na screensaver help for english – hned jsem si ho chtěla stáhnout, ale bohužel se mi nedaří si ho nainstalovat, stále mi to hlásí chybu při instalaci, myslíte že by to mohlo být tím že mám Visty a na těch to neběhá? nebo by mohla být chyba někde jinde a má cenu se dál snažit :-) ? Děkuji

Re: screensawer

Nevím, Petr Hudík ten spořič dělal před lety jako školní projekt, dávno před Vistami, takže je možné, že to na nich nejde. Osobně jsem to ještě nezkoušel… pokusím se ale zjistit.

URL

Mohl byste mi někdo poradit, co je to URL? :?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Kaama vložený před 16 lety

URL

Mohl byste mi někdo poradit, co je to URL? :?

Re: URL

internetová adresa.

Ale to dá hodně času a práce! :-D

Odkaz na příspěvek Příspěvek od georgia vložený před 16 lety

Ale to dá hodně času a práce! :-D

Re:

Nemusíme vypsat všechny, stačí tři… :-D

který rok?

za který rok to má být?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Mikast vložený před 16 lety

který rok?

za který rok to má být?

Re: který rok?

Na to musíte přijít sám…

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 16 lety

Re: který rok?

Na to musíte přijít sám…

Re: Re: který rok?

sama…

Těžká otázka

Otázka č.12 mi připadá dost těžká. Jenom jeden… :-)

hotovo

Já už jsem odpovědi poslala. Jak píšeš Eowyn46 jen jeden, můj konkrétní důvod by také zabral celou stránku. Musela jsem se moc krotit. :-D Ale vzhledem k tomu, že ostatní otázky byly stručné, snad to Marek přežije. :-D

Odkaz na příspěvek Příspěvek od georgia vložený před 16 lety

hotovo

Já už jsem odpovědi poslala. Jak píšeš Eowyn46 jen jeden, můj konkrétní důvod by také zabral celou stránku. Musela jsem se moc krotit. :-D Ale vzhledem k tomu, že ostatní otázky byly stručné, snad to Marek přežije. :-D

Re: hotovo

Už taky poslala, ale málem jsem konec soutěže prospala :-)

Jenom?

Tak jsem asi sám, koho překvapil nízký počet soutěžících… necelých 60?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Tomash vložený před 16 lety

Jenom?

Tak jsem asi sám, koho překvapil nízký počet soutěžících… necelých 60?

Re: Jenom?

Měli jsme soutěže, kde se účastnilo třeba jen 10 soutěžících, jednou dokonce i méně. Jde o to, jaký je poměr mezi vynaloženým úsilím a cenou. U této soutěže museli lidé každý den přijít na web, něco vyhledat… což zabere čas a dá to práci. A cena je software, který většina skalních uživatelů webu už stejně má, takže motivace asi nebyla tak velká.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 16 lety

Re: Jenom?

Měli jsme soutěže, kde se účastnilo třeba jen 10 soutěžících, jednou dokonce i méně. Jde o to, jaký je poměr mezi vynaloženým úsilím a cenou. U této soutěže museli lidé každý den přijít na web, něco vyhledat… což zabere čas a dá to práci. A cena je software, který většina skalních uživatelů webu už stejně má, takže motivace asi nebyla tak velká.

Re: Re: Jenom?

možná měli jen někteří smůlu, jako třeba já, prostě jsem se každý den na internet nedostala, protože to nešlo, a motivaci bych přitom měla docela slušnou, navíc se bllíží Vánoce a to bývá obvykle v domácnostech pěkný šrumec :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.