Help for English

Vánoční soutěžení s Englishbooks.cz (výsledky)

Komentáře k článku: Vánoční soutěžení s Englishbooks.cz (výsledky)

tak zase nic :-( Ale blahopřeju vítězům :-)

Samá ženká

tak zase to vyhrála samá ženská. chtěl bych nový losovací nediskriminující program. s takovou nikdy nevyhraju. :-(

Také gratuluji :-)

gratuluju výherkyním

Odkaz na příspěvek Příspěvek od asgardpepa vložený před 16 lety

Samá ženká

tak zase to vyhrála samá ženská. chtěl bych nový losovací nediskriminující program. s takovou nikdy nevyhraju. :-(

Re: Samá ženká

Ženy prostě mezi návštěvníky tohoto webu převažují :-) – viz aktuální anketa.

WOW! Asi poprvé v životě jsem vyhrála :-D Super dárek k Vánocům. Moc děkuji! :-D

Defaultní ikona uživatele
ikona neznámého pohlaví Neregistrovaný uživatel
Odkaz na příspěvek Příspěvek od Petr Švarc vložený před 16 lety

Re: Samá ženká

Ženy prostě mezi návštěvníky tohoto webu převažují :-) – viz aktuální anketa.

Re: Re: Samá ženká

To je pravda.

velká gratulace všem výherkyním:)

Gratuluji

Soutěžících bylo hodně, to musí mít v Englishbooks radost. Já si přála Thesaurus – slovník synonym, mají ho v EB za 500,– se slevou. A na procvičování ke knize Test Your English Vocabulary in Use Elementary.
No, když jsem nevyhrála :-) tak jsem si to stejně objednala a ještě jsem si přidala inspiraci od Eowyn46 na English Vocabulary Organiser.

Blahopřání

Blahopřeji všem výherkyním. Souhlasím s Georgiou, své typy si taky objednám – když už jsem je tak dlouho vybírala :-). A teď už jistě vím, že mi Ježíšek přinese Pride and Prejudice – série s Colinem Firthem.

Mě ježíšek přinese FCE Practice Tests a LEDA Velký anglicko-český česko-anglický slovník (Fronek) :) a možná ještě další

Gratuluju všem třem výherkám…To byla soutěž, teď jenom mudruju, co ze svého seznamu s užším výberem pořídím první :-D :-D

Gratulace

Taky blahopřeji. Já si přála slovník synonym (k oživení slovní zásoby) a k tomu 2 knížky od J.K.Jeromeho. Ty fakt můžu. No nic, popojedem. :-D

Moc děkuji za gratulace. kvůli stěhování a s tím souvisejícímu odtržení od internetu jsem se o výhře dozvěděla až dnes a mám z ní opravdu radost :-)
Pro McKay – slovník od Fronka vřele doporučuju, mám zatím česko-anglický a ježíšek mi přinese pokračování, AJ-ČJ :-)
Jinak všem angličtinářůmpřeji Merry Xmas.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.