Wow, tahle je nádherná Líbí se mi snad úplně nejvíc.
Komentáře k článku: God Rest Ye Merry, Gentlemen
Re:
Nádherná. Díky, zpříjemnila jsem si pracovní víkend.
Re:
Nádherná. Díky, zpříjemnila jsem si pracovní víkend.
Re: Re:
Tahle písnička se mi taky moc líbí, znám ji asi v dvaceti verzích, ale dle mého názoru je úplně nejlepší v podání Jennifer Warnes. Pokud máte možnost si ji někde stáhnout, vřele doporučuji!
Fakt hezká písnička, není tak známá, ani není komerční. Prostě změna
Re: Re: Re: Re: download
Tak to nevím, ale na myspace mají kdyžtak kontaktní e-mail, tak se jich můžete zeptat. Ty jejich stránky opravdu nechodí, buď dočasný výpadek nebo tu stránku už zrušili. Nevím.
St
Dá se ty písničky nějak stáhnout????
Re: St
Ne, nedají. Máme licenci pouze pro online přehrávání.
Re:
Odkazy najdete pod písní, jestli se dá ta písnička někde stáhnout, to nevím.
Re:
Když je to ‚english traditional‘, bude anglická. Jinak bych napsal ‚american traditional‘.
Nádherná pesnička.Stále keď prídem na vašu stránku ,tak si ju najprv vypočujem a až potom sa dám do učenia.
Pěkné
Já mám často Váš web ve dvou oknech, jeden mi zpívá tyto a další nádherné písničky a druhý mě učí.
Nádhera…vidím Ježiška…
Super
Tak dnes jsem skončila v práci a čekají mne tři nádherné týdny volna. Tak to pro mne znamená tři týdny se stránkami HFE a s těmito písničkami.
a tahle se mi líbí ze všech nejvíc.
a tahle se mi líbí ze všech nejvíc.
Re:
jenom se v ní trochu utápím,. protože nestíhám text. Trochu se mi to plete. Ale nevadí. Píseň je nádherná.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.