Skvělé testy! jen malá chybička, „Stephen King“
Komentáře k článku: Use of English 28a (revision)
Re:
Díky, opraveno.
9.věta
Díky za bezvadné testy, naučím se víc než z učebnice. Váhala jsem nad překladem 9. věty. Nechybí tam třeba „when“ po the last time? Dlouho mi to nedávalo smysl
4.věta
Já jsem si myslela, že to znamená zhruba: „Chystá se domů po šeté hodině,nikdy nezůstává déle.“ To je špatně?
4.věta
Já jsem si myslela, že to znamená zhruba: „Chystá se domů po šeté hodině,nikdy nezůstává déle.“ To je špatně?
Re: 4.věta
BY SIX O'CLOCK není PO šesté, ale PŘED ŠESTOU.
Dotaz
Dobrý den,
patří do 9.věty WAS? The last time my brother and I saw each other
was three weeks ago.
Přeji pěkný den
Dotaz
Dobrý den,
patří do 9.věty WAS? The last time my brother and I saw each other was three weeks ago.
Přeji pěkný den
Re: Dotaz
Ano, co jiného by tam mělo být?
Re: Re: Dotaz
Omlouvám se za nesmyslný dotaz. To je tak, když lama nepřemýšlí.:-)
Magic – Magical
Videl som uz v reklame aj spojenie „magic moments“ Fakt to nemoze byt ??? Vahal som medzi magical a magic… DAKUJEM ZA ODPOVED
Re: Magic – Magical
já zase piju čaj od Teekanne „Magic moments“, takže jsem automaticky taky dala „magic“. Ono to spíš asi bude tak, že lze použít obojí, pokaždé ale s jiným významem: magical moment – skvělý, úžasný okamžik, magic moment – čarovný, s kouzelnou mocí okamžik… alespoň takto jsem to pochopila ze slovníků.
100 %
udělá radost
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.