Help for English

Soutěž o seriál BATTLESTAR GALACTICA

Komentáře k článku: Soutěž o seriál BATTLESTAR GALACTICA

No to je rychlovka

Vidím, že jste se vrhl do nového roku střemhlav, výborně, těším se na soutěžení. A výběr seriálu se mi líbí, protože sci-fi mám ráda.
Vzhledem k tomu, že moje Novoroční předsevzetí se týká angličtiny, bude to příjemné procvičování v praxi.

ANO, sci-fi! Já jsem HAPPYYYYYYYYY­YYYYYYYYYYYYY­YY :-D !!!

To já zas ne :-) Zítra jedeme na hory a vrátíme se až 10. ledna :-(

Juj, BSG :) Tak tentokrát se asi zúčastním i já …Díky :-D

Kdyz jsem videl ten titulek tak jsem si rekl:„ale, kaslu na to, prece se nebudu obtezovat hledanim odpovedi nekde na netu“. Ale pak kdyz jsem videl na obalu tu slecnu…:-), no mozna to tentokrat zkusim… 8-) j/k

To to hezky začíná :)

Je pravda, že seriál neznám, ale vypadá to, že brzo poznám :) Už se těším na soutěž. Sci-fi je dobrá volba :)

BSG není ani tak moc sco-fi, je to spíš drama/thriller ve sci-fi prostředí. V rámci možností je to i vcelku realistické (žádné Scotty, beam ma up, raise the shields a podobné blbinky :))

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Petr vložený před 16 lety

BSG není ani tak moc sco-fi, je to spíš drama/thriller ve sci-fi prostředí. V rámci možností je to i vcelku realistické (žádné Scotty, beam ma up, raise the shields a podobné blbinky :))

Re:

Ach jo, po ránu píšu jak mongol… *sci-fi a *beam me up

Odkaz na příspěvek Příspěvek od JiM_cz vložený před 16 lety

Kdyz jsem videl ten titulek tak jsem si rekl:„ale, kaslu na to, prece se nebudu obtezovat hledanim odpovedi nekde na netu“. Ale pak kdyz jsem videl na obalu tu slecnu…:-), no mozna to tentokrat zkusim… 8-) j/k

Re:

Jo, v tomhle seriálu je tu a tam nějaká erotika. :-) Narozdíl od např STARGATE SG1 či STARGATE ATLANTIS – kde není snad vůbec nic.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 16 lety

Re:

Jo, v tomhle seriálu je tu a tam nějaká erotika. :-) Narozdíl od např STARGATE SG1 či STARGATE ATLANTIS – kde není snad vůbec nic.

Re: Re:

No pánové? :-D Vím, že když už se na něco díváte, chcete aby bylo na co se dívat, tedy nějakou hezkou slečnu. Ale tak sci-fi není jen o erotice, to si pusťte jiný žánr… ;) Pravda, že ve Star Gate nic takového není, ale tam to snad ani nechybí. I tak je to podle mě skvělý seriál… :)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od electra123 vložený před 16 lety

No pánové? :-D Vím, že když už se na něco díváte, chcete aby bylo na co se dívat, tedy nějakou hezkou slečnu. Ale tak sci-fi není jen o erotice, to si pusťte jiný žánr… ;) Pravda, že ve Star Gate nic takového není, ale tam to snad ani nechybí. I tak je to podle mě skvělý seriál… :)

Re: Re: Re:

Nojo, ale přece se tyhle věci nedají úplně ignorovat… ať je to jakýkoliv žánr… Tedy až na pohádky. :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Petr vložený před 16 lety

Re:

Ach jo, po ránu píšu jak mongol… *sci-fi a *beam me up

Po ránu??? Vždyt' je poledne :D

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Machač Petr vložený před 16 lety

Po ránu??? Vždyt' je poledne :D

No já dneska taky vstával v 11:45 :-D

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Senad vložený před 16 lety

Re: Re: Re: Re:

Gratuluji k nove ikonce (new year resolution? :)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Senad vložený před 16 lety

Re: Re: Re: Re:

Dá se říct :-D
Ian Thorpe už stejně neplave a Phelpse se mi tam dávat nechtělo :-D Takže zvítězil Senad Kolář :-D

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.