Help for English

Soutěž o seriál BATTLESTAR GALACTICA

Komentáře k článku: Soutěž o seriál BATTLESTAR GALACTICA

Odkaz na příspěvek Příspěvek od fabien vložený před 16 lety

Taky jsem se po dlouhé pauze podivala na HFE a jsem mile prekvapena soutezi. Ihned jsem se do ni pustila :-)

Re:

Dlouhé pauzy se u nás nevyplácí. :-)

Re: Re: Re: Re:

No to jo, jen mě celkem udivilo, co je chlap schopný udělat kvůli hezký holce na obalu DVD… ;)

Kam s tím

Zdravím, chtěl jsem se zeptat, kam se ty otázky pak mají posílat, v článku jsem to nenašel. Děkuji za odpověď.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od lordfrikk vložený před 16 lety

Kam s tím

Zdravím, chtěl jsem se zeptat, kam se ty otázky pak mají posílat, v článku jsem to nenašel. Děkuji za odpověď.

Re: Kam s tím

Vše se zasílá najednou po zveřejnění všech otázek, instrukce, jak na to, vždy včas uvedeme.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 16 lety

Re:

Dlouhé pauzy se u nás nevyplácí. :-)

Re: Re:

Taky už se mi párkrát nevyplatily :)

Jen tak

Vidím, ani po druhé otázce nejsou žádné reakce, takže předpokládám, že i pro ostatní jsou otázky zatím velmi jednoduché. BSG mám, sice ne na originálních DVD, ale rád bych konečně měl nějaký seriál přímo z prodejny :).
A pane Víte. Chci se zeptat, zda všechny seriály o které soutěžíme jste viděl. Já 90% ano a můžu říct, že to bylo velmi časově náročné a pokudy vy jo, tak Vás obdivuju za to, že jste si našel tolik času :-D

Odkaz na příspěvek Příspěvek od asgardpepa vložený před 16 lety

Jen tak

Vidím, ani po druhé otázce nejsou žádné reakce, takže předpokládám, že i pro ostatní jsou otázky zatím velmi jednoduché. BSG mám, sice ne na originálních DVD, ale rád bych konečně měl nějaký seriál přímo z prodejny :).
A pane Víte. Chci se zeptat, zda všechny seriály o které soutěžíme jste viděl. Já 90% ano a můžu říct, že to bylo velmi časově náročné a pokudy vy jo, tak Vás obdivuju za to, že jste si našel tolik času :-D

Re: Jen tak

Ano, viděl, těžko by se mi vymýšlely soutěžní otázky na něco, co jsem neviděl.

Co se času týče, je to problém. Ale moje čtyřletá dcera chce mít tatínka u sebe, když usíná, tak si k ní beru notebook a koukám se každý večer na jeden díl nějakého seriálu. Někdy dva. Už několik let. :-)

Co se času týče, je to problém. Ale moje čtyřletá dcera chce mít tatínka u sebe, když usíná, tak si k ní beru notebook a koukám se každý večer na jeden díl nějakého seriálu. Někdy dva. Už několik let. :-)

Re: Re: Jen tak

Tak tomu říkám využití každé chvilky :D

I try to be a little more conservative with lolling my son. I read out English books to him (this is my way how to steal some time to read books) and then I watch series with my wife. Though, I hardly ever manage to see more than one part a night as I drop off really often.

Tak to tipuji, že už vaše dcerka mluví plynule anglicky :)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od fabien vložený před 16 lety

Tak to tipuji, že už vaše dcerka mluví plynule anglicky :)

Re: Re: Re: Jen tak

To ne, já používám sluchátka, jinak by neusnula. :-)

To ne, já používám sluchátka, jinak by neusnula. :-)

Re: Re: Re: Re: Jen tak

No vzhledem k tomu, že já bydlel donedávna na kolích a dítko nemám, preferoval jsem: 1 série = 1 den :). Asi bych nezvládal mít seriál a čekat s dalším dílem na další den.

Proč nemluvíte a nereagujete v komentářích česky? Pokud vím ,nejste rodilý mluvčí. Já bych si ráda přečetla Vaše názořy, ale bohužel jsem pouze začátečník. Anglicky můžete přece mluvit v dikusním fóru?

sci-fi

můj slovníček s tématem vesmíru a sci-fi by se mohl dobře s touto soutěží rozšířit. To jsou pěkné otázky, Nevěděla jsem, že mankind znamená lidstvo, a těším se na další inspirace.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od georgia vložený před 16 lety

Proč nemluvíte a nereagujete v komentářích česky? Pokud vím ,nejste rodilý mluvčí. Já bych si ráda přečetla Vaše názořy, ale bohužel jsem pouze začátečník. Anglicky můžete přece mluvit v dikusním fóru?

Re: Re: Re: Re: Jen tak

Tady bych se pána ráda zastala. Kéž bych uměla taky takhle úžasně anglicky reagovat. Sice mezi začátečníky už dávno nepatřím, ale i tak mám s angličtinou, a hlavně právě v konverzaci, docela problémy … my, co nám to nejde a i začátečníci, to můžeme brát jako skvělou možnost si tu angličtinu procvičit, a to v té přirozené (ne učebnicové) formě :) A určitě bych se být vámi tak nepodceňovala. Co navštěvuji tento web, a už je to nějaký ten pátek, tak vás všude potkavám (v komentářích atd.), takže věřím, že vaše vědomosti jsou nemalé :)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.