Parádní článek, moc díky a těším se na pokračování
Komentáře k článku: BUSINESS 01: Storyline + Word Analyses
Parádní článek, moc díky a těším se na pokračování
Great!
Gratuluji
Gratuluji k aktuálnímu tématu, pěkně zpracovanému, a těším se na pokračování!
PS Líbí se mi, jak se Michael na obrázku brodí závějí sněhu … no prostě je to opravdu aktuální!
vyborny clanok!
Dakujem za super clanok
Mimochodom v casti EMPLOYMENT mate slovo lookingfor, to by mali by zrejme dve slova
výslovnosť
Dobrý deň. Aj ja sa prikláňam k výslovnosti. Samozrejme ak sa dá. Potom by už tento kurz asi nemal chybu. Ďakujem a všetko dobré v 2009.
jo
nemůžu se srovnat s výslovností „kejpebl“, jak to neřeknu „kebejbl“, tak mi to jazyk nebere
Super !
super!!!
vyborny clanok!
Dakujem za super clanok
Mimochodom v casti EMPLOYMENT mate slovo lookingfor, to by mali by zrejme dve slova
Re: vyborny clanok!
opraveno – dík
výslovnosť
Dobrý deň. Aj ja sa prikláňam k výslovnosti. Samozrejme ak sa dá. Potom by už tento kurz asi nemal chybu. Ďakujem a všetko dobré v 2009.
Re: výslovnosť
Myslíte výslovnost foneticky nebo poslech?
Ještě o tom pouvažuji, ale jak jsem psal, většinu věcí studenti už
(doufám) ovládají.
Toto není angličtina pro začátečníky
Na druhou stranu, pokud vím, že je zde slovíčko, ve kterém se často
chybuje, tak tam výslovnost určitě najdete.
Třeba KEJPEBL
jo
nemůžu se srovnat s výslovností „kejpebl“, jak to neřeknu „kebejbl“, tak mi to jazyk nebere
Re: jo
No jo, ale to je právě ono – častá chyba.
Ale pozor – slovo ‚ABLE‘ je EJBL, jenže přípona ‚-ABLE‘ už je jen
EBL – proto KEJPEBL
Re: výslovnosť
Myslíte výslovnost foneticky nebo poslech?
Ještě o tom pouvažuji, ale jak jsem psal, většinu věcí studenti už (doufám) ovládají.
Toto není angličtina pro začátečníkyNa druhou stranu, pokud vím, že je zde slovíčko, ve kterém se často chybuje, tak tam výslovnost určitě najdete.
Třeba KEJPEBL
Re: Re: výslovnosť
Mozno by stacilo keby sa po kazdom takomto clanku pridali nove slovicka do slovnika. Napr. „KEJPEBL“ tam uz je ale napriklad bankruptcy v slovniku este nie je, a tym padom by sa aj zdokonaloval slovnik.
Pracák
Super článek, hnedka si všechny ty slovíčka hodím do LL a naučím.
Mimochodem, jak je to pracovním úřadem, mají v anglicky mluvících zemích něco takového? Pokud ne, jak by se o nejlépe vyjádřilo? Díky.
Pracák
Super článek, hnedka si všechny ty slovíčka hodím do LL a naučím.
Mimochodem, jak je to pracovním úřadem, mají v anglicky mluvících zemích něco takového? Pokud ne, jak by se o nejlépe vyjádřilo? Díky.
Re: Pracák
ahoj jsem v UK a pracák nazývají Job centre
Paráda, tohle bude mít úspěch. Děkujeme
Paráda, tohle bude mít úspěch. Děkujeme
Re:
Není zač
Jsem rád, že i tobě se líbí
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.