Zábavné, hravé.. doporučila som i svojim žiakom…boli nadšení.V číslach budú doma. Vďaka.
Komentáře k článku: Procvičování: Čísla 100-999
Zábavné, hravé.. doporučila som i svojim žiakom…boli nadšení.V číslach budú doma. Vďaka.
Tak jsem strávila příjemnou půlhodinku s procvičováním,
poznámka – u čísel 963 a 256 není pomlčka mezi jedn. a desítkami,
Nevím, jestli chystáte článek i na řadové číslovky vyšších hodnot,
tak jen pro informaci, vícemístné řadové číslovky přijímají koncovku
th jen u jednotek?Jak byste mi napsal jste 333 333 /třista třicátý třetí
tisící třista třicátý třetí/návštěvník?
Omlouvám se jestli chci moc, ale tohle čísílko by bylo fajn i slyšet, já
jak to zkouším, tak si málem ten jazyk ukousnu.
100%
Tak jsem strávila příjemnou půlhodinku s procvičováním, poznámka – u čísel 963 a 256 není pomlčka mezi jedn. a desítkami,
Nevím, jestli chystáte článek i na řadové číslovky vyšších hodnot, tak jen pro informaci, vícemístné řadové číslovky přijímají koncovku th jen u jednotek?Jak byste mi napsal jste 333 333 /třista třicátý třetí tisící třista třicátý třetí/návštěvník?
Omlouvám se jestli chci moc, ale tohle čísílko by bylo fajn i slyšet, já jak to zkouším, tak si málem ten jazyk ukousnu.
Re:
pomlčky doplním.
333 333. návštěvník je:
three hundred and thirty-three thousand, three hundred and thirty-third
visitor
Skvělé cvičení na procvičování.
Výborný procvičování, dík.
100% fajn
tak aspon nekde plnej pocet :-d
Datum
ahojky potřebuju rychle poradit…jak je anglický datum a je třeba June 2 tak jak se to čte? Jako ve větě s těma předložkama atd a pak ještě když je 28/12/1901…Díky fakt to hodně spěchá
Datum
ahojky potřebuju rychle poradit…jak je anglický datum a je třeba June 2 tak jak se to čte? Jako ve větě s těma předložkama atd a pak ještě když je 28/12/1901…Díky fakt to hodně spěchá
Re: Datum
June the second
the twenty eighth of December, nineteen hundred and one (nebo nineteen
oh one)
zadání
příště si musím líp všímat zadání, psala jsem to slovy
taky aspoň někdy 100
Zdravíčko. Jen takový menší postřeh. Toto procvičování jsem nenašel v mapě kurzu. Jinak pěkné procvičování.
Zdravíčko. Jen takový menší postřeh. Toto procvičování jsem nenašel v mapě kurzu. Jinak pěkné procvičování.
Re:
Díky, už jsem to napravil.
Zdravím, Tak toto se povedlo, super:-)
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.