Otázky
Můžu říct, že tyto otázky se mi náramně líbí. Konečně nemusím trávit hodiny hledáním na internetu
Komentáře k článku: Soutěž o seriál BATTLESTAR GALACTICA
Otázky
Můžu říct, že tyto otázky se mi náramně líbí. Konečně nemusím trávit hodiny hledáním na internetu
Re: Otázky
Já hledám na netu, ale příjde mi to jako zajímavý způsob rozšíření slovní zásoby (aspoň trošku . Ale hodiny mi to stejně nezabere
Re: Re: Re: Re: Jen tak
2 Georgia: there is no need to be so invective. If you don't understand
something in my posts, just ask me and I'll explain it to you with pleasure.
(Neni treba byt tak utocny. Kdyz necemu v mych prispevcich nerozumite, tak se
proste zeptejte a ja Vam to rad vysvetlim)
Re: Re: Re: Re: Jen tak
OK, I took a second thought and I should point out that I've taken no offense by Georgia's remark and that I really mean it if someone might be confused by my posts, (especially by my awkward English) feel free to ask me. I'll gladly answer.
Re: Otázky
Já hledám na netu, ale příjde mi to jako zajímavý způsob rozšíření slovní zásoby (aspoň trošku . Ale hodiny mi to stejně nezabere
Re: Re: Otázky
Mě to hlavně baví, hledat to na netu.
Začíná to být těžké, no to jsem zvědavá na ty moje překlady, aspoň se zase zasmějete. Otázce rozumím, vím, co by tam mělo přijít, ale ta moje gramatika – nevím, jestli na tohle stačí.
Právě ta dnešní mi připadá lehoučká – kdyby nebylo hůř…
Re:
Hrajeme samozřejmě každý den. Ale z 12 potřebujete mít jen 10 správně, takže jestli vám dva dny utekly, ještě se nic neděje.
Jen bych měla jeden malý technický dotaz (omlouvám se jestli se to tu už někde řešilo, ale chci se poprvné zúčastnit soutěže kde je potřeba posílat odpovědi v aj – když bude odpověď fakticky správná ale budou v ní gramatické chyby, bude uznána nebo ne? Děkuji
Jen bych měla jeden malý technický dotaz (omlouvám se jestli se to tu už někde řešilo, ale chci se poprvné zúčastnit soutěže kde je potřeba posílat odpovědi v aj – když bude odpověď fakticky správná ale budou v ní gramatické chyby, bude uznána nebo ne? Děkuji
Re:
ano, bude uznána. Nejde nám o gramatiku, ale o věcnou správnost. Samozřejmě jí ale musí být rozumět.
Re:
ano, bude uznána. Nejde nám o gramatiku, ale o věcnou správnost. Samozřejmě jí ale musí být rozumět.
Re: Re:
Díky za superrychlou odpověď
To tu nikdo nemá rád Starbuck? Soudě dle otázek?
To tu nikdo nemá rád Starbuck? Soudě dle otázek?
Re:
Jak může mít někdo nerad Starbuck? Otázky na ní určitě budou. Ještě čas.
Re:
Jak může mít někdo nerad Starbuck? Otázky na ní určitě budou. Ještě čas.
Re: Re:
Doufam Marku, ze myslite Starbuck z nove BG?
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.