Skvělé, třeba už mi pak ani nebude dělat problém číst anglicky psané
zprávy a odbornější texty
Děkuju!
Komentáře k článku: BUSINESS ENGLISH - Introduction
Skvělé, třeba už mi pak ani nebude dělat problém číst anglicky psané
zprávy a odbornější texty
Děkuju!
Re: rychle
Asi Vás moc nepotěším. Tento týden teprve začínáme…
Do měsíce tu toho zase tolik nebude.
Michael Skoda (naše hlavní postava) si teprve hledá práci.
První lekce bude velice obecná – úvodní.
V druhé lekci, která tu bude snad příští týden, si najde inzerát a
poté co si jej rozebereme a otestujeme si bude připravovat životopis, pak
pošle žádost o místo a pak bude pozván na pohovor, atd. atd. atd.
Jednoducho vynikajúce
Díky za kurz obchodní angličtiny. Chodím ráda a často na Help For English zdokonalovat svoji angličtinu a jsem moc ráda, že jste na tyhle super stránky zařadili i obchodní angličtinu. Přeju hodně návštěvníků a těším se na další díly!
Díky za kurz obchodní angličtiny. Chodím ráda a často na Help For English zdokonalovat svoji angličtinu a jsem moc ráda, že jste na tyhle super stránky zařadili i obchodní angličtinu. Přeju hodně návštěvníků a těším se na další díly!
Re:
Děkujeme
Pěkné.. jenom škoda, že to nepřišlo o pár let dřív. Ulehčilo by mi to učení se na zápočty.
Chci moc poděkovat za kurz „Business English“, nedávno jsem ho objevila zcela náhodou. Za pár měsíců se vracím do práce po 5ti leté mateřské dovolené, potřebuji si oživit některé fráze a hlavně se zdokonalit v obchodní angličtině, kterou pro svou práci potřebuji. Díky vám bude má nejistota při nástupu do zaměstnání po tak dlouhé době mnohem menší Martina
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.