Re:
To jsou asi i horší věci na světě než jet na hory
Komentáře k článku: Soutěž o seriál BATTLESTAR GALACTICA
Re:
To jsou asi i horší věci na světě než jet na hory
Re: Re:
Doufam Marku, ze myslite Starbuck z nove BG?
Re: Re: Re:
No samozřejmě.
To by mě zajímalo, kolik km už ten Váš pejsek uběhl. Vždycky když ho vidím, tak mě fascinuje :o)
Re: Re: Re: Re:
No naběhá se dost, kluk jeden
No samozřejmě.
já mám teda mnohem radši Capricu
Re: Re:
Doufam Marku, ze myslite Starbuck z nove BG?
A to je co/kdo?
A to je co/kdo?
No, pokud nevite co nebo kdo je Caprica nedoporucuji patrani na internetu, ale podivat se nejprve na serial. Protoze takto byste se mohla dozvedet neco co se mate dozvedet az v dlasich seriich a serial byste si pak tolik neuzila. A je opravdu uzasny.
No jo
Teprve dneska mě napadlo možné řešení otázky sedmé. To teda dalo zabrat … no uvidíme, jestli je i správné
No jo
Teprve dneska mě napadlo možné řešení otázky sedmé. To teda dalo zabrat … no uvidíme, jestli je i správné
Re: No jo
Sedmou jsem nějak sesmolila ihned. Ale desítka, ta je docela nejednoznačná…Uvidíme.
Mimochodem, konec soutěže byl schválně naplánován stejně s datem premiéry nových dílů čtvrté série??:-)
Sedmou jsem nějak sesmolila ihned. Ale desítka, ta je docela nejednoznačná…Uvidíme.
Mimochodem, konec soutěže byl schválně naplánován stejně s datem premiéry nových dílů čtvrté série??:-)
Re: Re: No jo
Taky mám pocit, že bych u 10. stvořila několik odpovědí
Jestli je to tak, tak je to velmi dobrá náhoda.
tak tak..zrovna u te 10ky je to zajimave a dalo by se o tom dlouho diskutovat. Napsal jsem co si myslim,ze chcou abych napsal,tak uvidime
A JE TO TU
Poslední otázka byla položena, a teď děj se vůle boží. Osobně mi jako nejtěžší připadala ta poslední(je toho tolik co se tam dá napsat), i když i ostatní byli zapeklité.
problém
Zezačátku jsem si podle instrukcí zapisovala jenom odpovědi (tedy ne celé věty). Až od 9.1. mám zapsané celé věty. Bude problém, když na předcházející otázky pošlu jen to, co jsem doplnila, nebo mám smůlu?
problém
Zezačátku jsem si podle instrukcí zapisovala jenom odpovědi (tedy ne celé věty). Až od 9.1. mám zapsané celé věty. Bude problém, když na předcházející otázky pošlu jen to, co jsem doplnila, nebo mám smůlu?
Re: problém
Ne, nic se neděje. Klidně pošlete jen ta doplněná slova.
dotaz
Ahoj, na prvních pět otázek jsem byl na horách, tak se chci zeptat, jaká bude další soutěž?:)) a kdy)
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.