Help for English

Soutěž o seriál BATTLESTAR GALACTICA

Komentáře k článku: Soutěž o seriál BATTLESTAR GALACTICA

Odkaz na příspěvek Příspěvek od couker vložený před 16 lety

Re: Re: No jo :)

tak tak..zrovna u te 10ky je to zajimave a dalo by se o tom dlouho diskutovat. Napsal jsem co si myslim,ze chcou abych napsal,tak uvidime :)

Re: Re: Re: No jo :)

JJ, přesně tak. Můj osobní názor je trochu jiný, ale také jsem odpověděla „předpokládaně“ (alespoň, co se domnívám). Snad jsem otázku pochopila dobře. A diskuze by rozhodně byla na dlouho…
A je odesláno. Teď si budu sobecky držet palce,abych vyhrála.

BGS

Do názvu zprávy BGS? SPÍŠ BSG ne? Jako BattleStar Galactica…snad je to jedno, já napsala bsg

A nemělo být v poslední otázce „favourite“ a ne „favorite“? :-) Jinak jsem taky jako název zprávy napsal BSG, snad je to dobře.

Já bych tipla že BGS by mohlo znamenat Battlestar Galactica Soutěž :-) ? A k favorite – to je „američtina“, ale viděla jsem to napsané už i anglanem…

Nadpis

Snad to je jedno, jaký dáme titulek, jestli BSG nebo BGS. Nám poví Marek.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Martina Šteflová vložený před 16 lety

Nadpis

Snad to je jedno, jaký dáme titulek, jestli BSG nebo BGS. Nám poví Marek.

Re: Nadpis

Třeba to byl chyták, a ti, co to napsali špatně (opravili si to) na BSG nebudou do soutěže zařazeni… :-)

A´t to napíšete jakkoliv, v soutěži budete… tedy pokud to bude BSG nebo BGS.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od dkk vložený před 16 lety

dotaz

Ahoj, na prvních pět otázek jsem byl na horách, tak se chci zeptat, jaká bude další soutěž?:)) a kdy)

Re: dotaz

Soutěž bude již brzy… a o co, to se ještě nechte překvapit.

otázky

Tak nějak se mi podařilo pečlivě střádané otázky (bez odpovědí – an to jsem se chystal dnes) zapomenout v práci na notebooku :-) (a to jsem si několikrát během dne říkal, že si je musím poslat mailem nebo přihést na FLASHce).
No nic, aspoň svou neúčastí nepatrně zvýším ostatním šanci na výhru :-).

Titulek mel byt BGS.Ted si pan Vit nemuze treba vyfiltrovat jenom zpravy BGS,ale musi k tomu pridat i BSG a dalsi.Tedy zbytecna prace navic,protoze lidi se neumi drzet pokynu a mysli si,ze jsou chytrejsi nez ostatni. Kdyby byl predmet asbdas,tak budete taky uvazovat,ze by to melo byt spise absdas,protoze to predtim podle vas je preklep ?:)

Re:

Jedna se o britsky (favourite) a americky (favorite) pravopis.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od couker vložený před 16 lety

Titulek mel byt BGS.Ted si pan Vit nemuze treba vyfiltrovat jenom zpravy BGS,ale musi k tomu pridat i BSG a dalsi.Tedy zbytecna prace navic,protoze lidi se neumi drzet pokynu a mysli si,ze jsou chytrejsi nez ostatni. Kdyby byl predmet asbdas,tak budete taky uvazovat,ze by to melo byt spise absdas,protoze to predtim podle vas je preklep ?:)

Re: Re: Nadpis

Ten předmět zprávy je skutečně důležitý hlavně kvůli tomu filtrování. Pokud jste ale napsali BSG, nevadí, já si to najdu. Kdybych se ale držel striktně zadaného textu v předmětu a potom si nechal vyfiltrovat jen ty zprávy s BSG, mohli byste někteří vypadnout ze slosování.

Tak se mi to snad nějak podařilo poslat, ale ta posledni otázka byla opravdu pekelná. Vypsala jsem si 12 nejoblíbenějších a pak jsem vybírala. :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Lidka vložený před 16 lety

Tak se mi to snad nějak podařilo poslat, ale ta posledni otázka byla opravdu pekelná. Vypsala jsem si 12 nejoblíbenějších a pak jsem vybírala. :-)

Re:

Já tu poslední otázku vůbec nepochopila ke komu se to vztahuje :D:D:D:D

těsně

skoro jsem to nestihla poslat, za chvíli už by bylo pozdě, teď ještě aby to bylo dobře :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.