Skvělá píseň
Ta píseň mě dostala. Slyšel jsem ji dnes poprvé a ikdyž jsem to dal za 60%, tak jsem spokojen. S těmito typy testů mám problémy. Velmi hezký překlad.
Komentáře k článku: "Let You Go" by Laura Doyle
Skvělá píseň
Ta píseň mě dostala. Slyšel jsem ji dnes poprvé a ikdyž jsem to dal za 60%, tak jsem spokojen. S těmito typy testů mám problémy. Velmi hezký překlad.
Jako obvykle se budu ptát mimo téma článku, ale co přesně znamená „then again“? Díky.
Jee, to je bývalá soutěžní písnička na překlad, nemam pravdu?:)… jinak moc pěkná
Jee, to je bývalá soutěžní písnička na překlad, nemam pravdu?:)… jinak moc pěkná
Re:
Ano, taky jsem zde použil jeden z nejlepších soutěžních překladů.
Super píseň. Již mne kdysi velmi zaujala píseň Your Love. Objevil jste pro mne novou zpěvačku.:-)
moc pěkná písnička
moc pěkná písnička
Ze začátku jsem tomu nerozumněl vůbec, ale asi po desátém přehrání jsem to doplnil všechno a správně
Odplata
Ještě bych měl dotaz trošku off-topic, jaký je rozdíl mezi výrazy revange, vengeance a retaliation? Jsou naprosto synonymní nebo tam přece jen nějaký rozdíl je?
Odplata
Ještě bych měl dotaz trošku off-topic, jaký je rozdíl mezi výrazy revange, vengeance a retaliation? Jsou naprosto synonymní nebo tam přece jen nějaký rozdíl je?
Re: Odplata
Jsou to víceméně synonyma. REVENGE se ale píše REVENGE
Re:
Ne, to nejde. Máme od Laury Doyle svolení pouze k online přehrávání.
67 % Pekna pisnicka ;)
no teda po snad tisícím přehrátí na 93 %
ale to s tím failed sem nezvádl
teda ta kuňká nakonec 60% ale je to bída no…
100
Jo, tomuhle se dalo rozumět skvěle
93%
Jedna hloupá chyba, no jo no, ještě musím pracovat na slovní zásobě
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.